ingilizceci_85

ingilizceci_85

Üye
27.07.2008
Acemi Er
24
Hakkında

  • cvbınız için tşk ediyorum.şimdi dikişler alındı.iğneler ve ilaçlarım bitti..dişimde bir agrı yok ama dilimin sag tarafı (ameliyat olan taraf)bogazıma dogru yutkunurken cok acıyor.bişi yerken içerken cok acıyor.doktorum ameliyat olan yerin cok güzel iyişlemiş oldugunu söyledi ama bogazımdaki acı için bişi demiyor.zaman diyor...farklı bişi olabilirmi acaba?
#06.08.2008 18:26 0 0 0
#04.08.2008 19:47 0 0 0
#04.08.2008 16:44 0 0 0
  • evet kbb ye göründüm bogazımda bişi olmadıgını söyledi.ve tekrar ondan sonra çene cerrahine gittim.14 tane iğne verdi(cleocin fosfat)bu oldugum 5 iğneden hariç.şu anda 2 iğnem kaldı.yani 17 tane iğne oldum.ve sertleşme oldugu için artık bacağımdan vurmaya başladılar:(yemek yemeğe başladım ama hala agzımı acamıyorum ve konuşurken cok zorlanıyorum.bugun tam 15 gün oldu.dikişler hala duruyo.sizce normal bir durum mu hala yutkunurken acı cekiyorum.

    iğnelerim yarın bitiyor.ilaç da vermişti onlar bitti.ama acısı hala tam gecmedi.bide asitli içecek içtigim zaman cok rahatlıyorum.su içerken bogazım acıyo ama asitli içeçek rahatlatıyo bu psikolojik olabilrimi?ne yapmamı tavsiye edesiniz?
#04.08.2008 13:40 0 0 0
#27.07.2008 16:41 0 0 0
  • iyi günler .benim 20 lik dişim gömülü oldugu için ameliyatla alındı.sonrada dikiş atıldı.doktor herhangi bir agrıkesici yada antibiyotik vermedi.agrırsa napim dedim 'agrımaz sadece o tarafınla 3 gün bişi çiğneme' dedi.bende sevindim agrımycak diye.eve geldikten sonra uyuşukluk geçince agrımaya başladı:( agrı kesici yuttum.ilk 3 gün gece gündüz 5 saatte bir agrı kesici yuttum hep.4. gün boğazım agrımaya başladı ama ne agrıı dayanılmaz..tükürüğmü bile yutamaz oldum.başka doktora gittim enfeksiyon kapmış boğazına vurmuş dedi.5 tane iğne ve etol fort diye bi hap verdi.günde 2 kez kullanıyorum hapı.ama onun haricince yine arveles agrı kesicisiz duramıyorum.bugun 3,iğneyi oldum ama hiç fayda etmedi.agzımı açamıyorum.yutkunamıyorum.konuşamıyorum yemek zaten hiç yiyemiyorum.açlıktan ölmek üzereyim.yarında kulak burun bogaz doktoruna gideceğim ama nasıl bakacak bilmiyorum çünkü agzımı açamıyorum.

    lütfen bana bişi söyleyin bu durum daha kaç gün sürer..ne yapmam lazım?ailemle işaretlerle anlaşmaktan bıktım.agrı gece gündüz uyutmuyor.

    çok saolun iyi günler.
#27.07.2008 16:37 0 0 0