ßu Profil Görüntüsünün 3.5.x Gibi Kalması Normal mi ? Upgrade'de Hata da Yapmadım..
Acaba Upgrade'den Sonra Ayar mı Gerek Gerçi ßayağı ßir karıştırıp ßaktım Ama ?
Peki Upgrade'de Neden Sorun Oluyor ? Yani Şunu Demek İstiyorum ; Yüklediğimde Üye Profilinde Eski 3.5.x Gibi ßir Şekil Çıkıyor.. Halbuki Upgrade Amacım Yeni Sürümlerdeki Profil Güntülerini Elde Etmek ..
Zaten Upgrade'leri 3.5.x => 3.6.x => 3.7.x => 3.8.3 Şeklinde Yapıyorum ..
Henüz Host Sahibimle İrtibata Geçemediğim İçin Upgrade Yapmadım Çünkü Önceki Yapışımda Dediğim Sorun Çıkmıştı. Şimdi de o Olmadan Yedek Yükleyemediğim İçin Upgrade Etmedim. Upgrade Etmeden Üye Kaybını Engelleyecek Klasör Olsaydı da Yeni Vb'ye Eski Üyeleri Direk Yükleyebilseydim .
*Site ßoyutu 100mb Üzeri.
FunpiC KuLLanmıyorSunuzdur Umarım ? = Hayır Diyecem Sanırım Çünkü Ne Olduğunu ßilemiyorum