ßaşßeLası

ßaşßeLası

Üye
13.09.2007
Onbaşı
617
Hakkında

  • İsimleri ile marka olan sanat ve spor dünyasının ünlüleri kurdukları şirketlerle iş dünyasında da 'varız' diyor.


    Referans gazetesinin haberine göre, ünlü isimler kazandıkları milyon dolarları yatırıma çevirmek için hazırgiyimden süt üretimine, turizmden inşaata kadar birçok sektöre el attı. Kurdukları profesyonel ekiplerle yola çıkan ünlüler binlerce kişiye de iş imkânı yarattı.
    ÖZÇELİK VE EŞİ KABE'YE CUMA NAMAZINA GÖTÜRECEK

    Arka Sokaklar dizisinin başrol oyuncularından Gamze Özçelik eşi Uğur Pektaş ve Güçhan Bedestenci ile birlikte Ottoman Grup isimli bir şirket kurdu. Hac ve umre organizasyonu yapma amacı ile kurulan şirket Arap turistleri de Türkiye'de tura çıkaracak. Şirketin 2007 yılının aralık ayında kurulduğunu belirten şirket ortaklarından Güçhan Bedestenci, faaliyete 2008 yılının bahar döneminde geçtiklerini söylüyor. Mart ayında düzenledikleri umre turu ile acemiliklerini attıklarını belirten Bedestenci, bundan sonra hac turları organizasyonlarında da iddialı olacaklarını kaydediyor. Bedestenci önümüzdeki günlerde Türkiye'de bir ilke imza atarak günübirlik Kabe'ye cuma namazı turlarına başlayacaklarını açıklıyor.
    Arapların Türk dizileri ile Türkiye'ye artan ilgisi de Özçelik, Pektaş ve Bedestenci'nin gözünden kaçmamış. Incoming turlarına başayacaklarını belirten Bedestenci, öncelikli hedeflerinin ise Araplar olduğunu söylüyor. Bedestenci, "Hac ve umre turlarının yanı sıra ETS yetkili acenteliğimiz de var. Yutiçi ve yurtdışı tur satışları yapıyoruz. Ayrıca incoming'e de başlayacağız. Arapları Türkiye'ye getireceğiz. Özel turlar ile Amasra, Safranbolu, İstanbul, Trabzon, Uzungöl gibi yerleri gezdireceğiz" diyor. Bedestenci, Ottoman Grup'un emlak danışmanlığına yönelik projeleri de olduğunu ancak kriz nedeniyle askıya aldıklarını söylüyor.
#28.12.2008 13:17 1 0 0
  • Masum kız olmak istemiyor


    Genelde kendisine masum, iyi kız rollerinin gelmesinden şikayet eden Pelin Batu, farklı karakterleri canlandırmak istediğini söyledi. Batu, sevişme sahneleriyle gündeme geldiği son filminden de çok memnun olduğunu belirtti.

    Habertürk'te Cem Mumcu ve Harun Tekin ile birlikte 'Kısa Devre' isimli programda konuk ağırlayan oyuncu Pelin Batu, kendisine hep aynı tip rollerin gelmesinden rahatsız olduğunu söyledi.

    "Son oynadığım filmde mesela acayip zevk alarak oynamıştım. Çünkü son bir kaç yıldır hep böyle tipime bakıyorlar, 'Aaa bu masum iyi kız' falan diyorlar. Ve böyle hep aynı tür roller gelince, 'Hep aynı kadın mı olacağım?' diyorum" şeklinde konuşan Pelin Batu, bu nedenle son oynadığı filmden çok mutlu olduğunu söyledi.

    Pelin Batu, en son Serhan Yavaş ile başrolü paylaştığı cezaevi müdürünün karısı ile bir mahkûm arasında doğan yasak aşkın anlatıldığı "Yağmurdan Sonra" isimli filmde rol almıştu.

    Filmdeki sevişme sahnesi basında uzun süre yer alırken Batu, gazetecilerin bu tür sahnelerle ilgili sordukları sorulardan da rahatsız olduğunu dile getirdi. Pelin Batu, aynı soruların erkek partnerlerine sorulmadığını ve burada bir hınzırlık gördüğünü ifade etti.
#26.12.2008 16:02 1 0 0