Malzemeler:

1 orta boy salatalık
1 bardak taze süt kremi
4 dal tarhun (yoksa maydanoz) 2 yemek kaşığı sirke
Tuz-karabiber

[COLOR="lemonchiffon"]Yapılışı:

1-Salatayı soyup bir bıçakla incecik kıyın. Bir kaba alın ve üzerine biraz tuz serperek 1 saat suyunu salması için bekletin.
2-Temiz bir tülbentle sıkıp suyunu alın ve süt kremiyle karıştırın; kıyılmış tarhun veya maydanoz, 2 kaşık sirke, tuz, karabiber katın.
Haslanmış soğuk alabalık veya diğer soğuk balıklarla servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 420
favori
like
share
by_cyber Tarih: 08.07.2008 09:07
paylaşım için çok thanks....
SU-PERISI Tarih: 30.11.2007 20:28
tarif için saol.emegine saglık