Mavi Kupa'nın sahibi Fatih

Son güncelleme: 16.05.2008 12:07
  • Mavi Kupa'nın sahibi Fatih
    11. Mavikupa Üniversiteler Arası Basketbol Şenliği, Fatih Üniversitesi'nin şampiyonluğuyla sonuçlandı. Mavi Jeans'in sponsorluğunda düzenlenen şenlikte, Bahçeşehir Üniversitesi ve Fatih Üniversitesi takımları, şampiyonluk için Yeditepe Üniversitesi Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 84-69 kazanan Fatih Üniversitesi birinciliği elde etti.
    noimage
    Üçüncülük maçında ise İstanbul Üniversitesi, Marmara Üniversitesi karşısında 98-92 galip geldi. Şampiyon Fatih Üniversitesi, 30 Mayıs-5 Haziran tarihleri arasında İsrail'de düzenlenecek uluslararası turnuvada Türkiye'yi temsil edecek.

    Bu arada, dereceye girenlere kupalarının verildiği törende, turnuvanın en değerli oyuncusu ödülünü Fatih Üniversitesi'nden Musa Güneş aldı. Haliç Üniversitesi'nden Sertay Gülsu sayı kralı, aynı üniversiteden Levent Altan ribaunt kralı, Doğal Demirok da asist kralı olurken, bugünkü maçların devre aralarında yapılan 3 sayı yarışmasında Marmara Üniversitesi'nden Cem Kırılmaz, smaç yarışmasında ise Fatih Üniversitesi'nden Okan Bostancı birinci oldu.
#16.05.2008 12:07 0 0 0