Ankaragücü-0-0 Fenerbahçe 12.Hafta Tukcell Süper Lig Maçı

Son güncelleme: 23.11.2008 21:26

  • Ankaragücü Fenerbahçe Maçi

    Ankaragücü Fenerbahçe Maçin Golleri

    Ankaragücü Fenerbahçe Maça Dogru

    Fenerbahçe Ankaragücü

    Ankaragücü Fenerbahçe



    2008 Fenerbahçe ankara maci, 2008ankara Fenerbahçe maci, ankara Fenerbahçe maci, ankaragucu,Fenerbahçe ankara maci,Fenerbahçe Ankaragücü ,Fenerbahçe Ankaragücü mac sonucu,Fenerbahçe Ankaragücü maci,Fenerbahçe,Fenerbahçe Ankaragücü ,Fenerbahçe Ankaragücü mac yayini,Fenerbahçe Ankaragücü,maclari,Fenerbahçe spordan haberler, Fenerbahçesporumuz,Fenerbahçe sporun maclari,
#13.08.2008 11:48 0 0 0
  • Fenerbahçemiz, Turkcell Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarını, bir günlük iznin ardından, bugün yaptığı çift antrenmanla sürdürdü.
    noimage
    Teknik Direktörümüz Luis Aragones yönetiminde, Samandıra Kamp Merkezi'nde gerçekleştirilen ve ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutulan sabah antrenmanda, oyuncularımız Carlos Cascallana yönetiminde ısınma, koordinasyon ve istasyon çalıştı. Ankaraspor maçında sağ dizinden sakatlanan Semih antrenmana katılmazken, oyuncumuzun tesislerde tedavisine devam edildi. Sakatlığı geçen kaptanımız Alex ise, sakatlıkları bulunan Tümer ve Can ile takımdan ayrı koşu yaptıktan sonra, takımın yaptığı koordinasyon çalışmalarına katıldı. Oyuncularımız istasyon çalışmalarının ardından tam sahada kademeli koşu yaparak antrenmanı tamamladı. Milli takımlarda bulunan futbolcularımızın yer almadığı antrenmanda, sağ kasık fıtığından ameliyat edilen Tümer koşulara başladı.

    Tümer, sakatlığı bulunan Can ile takımdan ayrı koşu yaptı. İki futbolcu bir süre birlikte koştuktan sonra Can kondisyoner eşliğinde çalışmasını sürdürdü, Tümer ise koşuya tek başına devam etti. Bu arada antrenmanı Yönetim Kurulu Üyemiz Neşet Yalçın da, İdari Menajerimiz Volkan Ballı ile birlikte seyretti.
    Profesyonel Futbol Takımımız, Ankaragücü maçının hazırlıklarını bu akşam saat 16.30'da yapacağı çalışmayla sürdürecek.

    Akşam antrenmanından notlar

    Takımımız, günün ikinci antrenmanına saat 16.30'da başladı. Teknik Direktörümüz Luis Aragones yönetiminde, yoğun yağmur altındaki antrenman 1 saat sürdü. Isınma ve koordinasyon hareketlerinden sonra 2 grup halinde top çalma çalışması yapan oyuncularımız, daha sonra yine 2 grup halinde, dar alanda defans ve hücum varyasyonları çalışması yaparak antrenmanı tamamladı. Antrenmana, Milli Takımlarda yer alan ve sakatlığı bulunan Semih ile Tümer dışındaki tüm oyuncularımız katıldı.

    Semih ve Tümer, çalışma ve tedavilerini tesislerde sürdürdü. Oyuncularımız Alex ve Can ise, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı. Takımımız, yarın saat 10.30'da yapacağı ve tamamı basına olarak gerçekleştirilecek antrenmanla Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdürecek.
#18.11.2008 16:59 0 0 0
  • inş. son 2 haftada olduğu gibi galibiyet alır ve böyle devam ederiz
#18.11.2008 20:11 0 0 0
  • ozi ne iş...

    bilgisayar aldın herale :D
#18.11.2008 20:40 0 0 0
  • bilgisayar almıştım zaten:D

    netide baglattım gözümüzz aydın:D
#18.11.2008 20:45 0 0 0
  • Takım toparladı daha iyi durumada gelecektir inşallah, dedem hadi gözünaydın sana bakışımız düzeliyor yavaş yavaş

    Defansif yönümüz bize güven veriyor, duran toplarlada golü bulmak kaliteli kadromuzla zor olmasa gerek, maşallahı var Lugano'nun artık her maçta golü var
#18.11.2008 21:21 0 0 0
  • oooo

    o zaman aramıza tekrardan hoşgeldin özlem : )

    şükür kavuşturana...

    bu aralar stresli geçen iş hayatının arasında aldığım en iyi haberlerden birisi bu...

    MARDINLI yi de cagırıp eski performanslara kavuşmanın zamanı geldi :D
#18.11.2008 23:02 0 0 0
  • tekrardaan hoşbulduk okancım

    iş stresini burada atıcaz işte

    artık eski gülere dönmeliyiz yoksa walla yie giderim haa canımı sıkmayın benim
#18.11.2008 23:24 0 0 0
  • artık FENERBAHÇE geliyor
#19.11.2008 01:44 0 0 0
  • ayni ciddiyet ile maclara cikarsak bu macida aldik derim
#19.11.2008 07:20 0 0 0
  • mücadele... mücadele... mücadele...

    tek eksiğimiz buydu... gerisi hikaye
#19.11.2008 07:47 0 0 0
  • Fenerbahçemiz, Turkcell Süper Lig'in 12. haftasında, 22 Kasım Cumartesi günü deplasmanda, Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarını, Samandıra Kamp Merkezi'nde bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Oldukça neşeli geçen antrenmanda takımımız ağırlıklı olarak şut ve hücum varyasyonları çalıştı.
    Teknik Direktörümüz Luis Aragones yönetimindeki antrenman saat 10.30'da başladı ve 1 saat 10 dakika sürdü. Carlos Cascalla'nın yaptırdığı düz koşu, ısınma, koordinasyon ve istasyon hareketlerinden sonra, takımımız geniş alanda çift kale maç yaptı. Daha sonra iki grup halinde kanat ve şut çalışması yapıldı.
    noimage
    Önce kanatlardan yapılan ortalara gol vuruşları
    yapan oyuncularımız, daha sonra kaleyi karşıdan gören noktalardan şut attılar. Neşeli bir havada geçen antrenman boyunca, Teknik Direktörümüz Luis Aragones, sık sık topla çeşitli hareketler yaptı.

    Bu hareketler gerek oyuncularımız, gerekse antrenmanı izlmeyen basın mensupları tarafından ilgiyle izlendi. Milli takımlarda bulunan oyuncularımız ile sol ayağında iltihap olan Roberto Carlos ve sakatlığı süren Semih Şentürk antrenmana katılmadı. Bu oyuncularımız çalışma ve tedavi programlarını içeride sürdürdü.
    noimage
    Antrenmana çıkan Tümer Metin ise, fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaptı. Antrenmanı izlemeye Samandıra'ya gelen Bilecik Pazaryeri'ndeki bir dershanenin öğrencileri, antrenman sonrası oyuncularımızla hatıra fotoğrafı çektirdi. Takımımız, Ankaragücü maçının hazırlıklarını, yarın saat 17.30'da Samandıra'da yapacağı antrenmanla sürdürecek.
#19.11.2008 14:56 0 0 0
  • dedede bir harektlenmemi ne var
    hayirdir insallah
#19.11.2008 14:58 0 0 0
  • hareket biraz zor olmuştur onun için ama neyse:D
#19.11.2008 20:59 0 0 0
  • Bu dede bir acayip vallahi

    maçlarda uyuyor, antremanlarda coşuyor :D
#20.11.2008 10:47 0 0 0
  • Ankaragücü maçıyla fenerbahçenin çıkışı sürecektir yanlız alexin iyleşmesi hocanın hangi yabancıyı kesecegi merak konusu herhalde carlos yedek oturur
#20.11.2008 11:07 0 0 0
  • Turkcell Süper Lig'in 12. hafta karşılaşmalarında görev alacak hakemleri açıklayan Futbol Federasyonu bugün bir açıklama yaparak Ankara deplasmanında oynayacağımız maçın hakemini değiştirdi. Fenerbahçemizin 22 Kasım Cumartesi günü, Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Ankaragücü ile yapacağı maçı Halis Özkahya yönetecekti; ancak Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinde bir açıklama yayınlayarak, maçı Fırat Aydınus'un yöneteceğini duyurdu.Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklama aynen şöyle:

    "Ankaragücü'nün Fenerbahçe ile oynayacağı Turkcell Süper Lig 12. hafta mücadelesi için atanan Halis Özkahya'nın, MHK'nın haftanın hakemlerini basın bülteni ile duyurmasından sonra Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın tarafından telefonla arandığı tespit edilmiştir.

    Haftanın hakemlerinin açıklandığı basın bülteninin yayınlanmasından daha önce Başkan Cemal Aydın'ın, 'söz konusu maçın hakeminin Halis Özkahya ya da adını vermediği başka bir hakem olacağı' iddiası üzerine, Türkiye Futbol Federasyonu derhal harekete geçmiş ve bilgisine başvurmak için Başkan Aydın ile görüş alışverişinde bulunmuştur. Bu görüşmede Aydın'dan, iddialarının kaynağını Türkiye Futbol Federasyonu ile paylaşması talep edilmiş ve bir bilgi paylaşımı olmaması halinde tüm hakem camiasının töhmet altında kalacağı vurgulanmıştır.

    Ancak bu görüşmeye rağmen Sayın Cemal Aydın'ın, haftanın hakemlerinin açıklandığı basın bülteninin yayınlanmasından sonra, başkanlığını yaptığı kulübün maçını yönetecek hakemi telefonla araması, konuşmanın içeriği ne olursa olsun bir yönetici duyarlılığı ve sorumluluğuna yakışmamaktadır.

    Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın, bu girişimi nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu tarafından tedbirli olarak Disiplin Kurulu'na sevk edilmiştir.

    Tüm bu gelişmeler üzerine herhangi bir spekülasyona yol açmamak adına, 22 Kasım Cumartesi günü oynanacak Ankaragücü-Fenerbahçe maçının hakemi MHK tarafından Fırat Aydınus olarak değiştirilmiştir.

    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

    Türkiye Futbol Federasyonu "
#20.11.2008 14:05 0 0 0
  • @THE MUMMY adlı üyeden alıntı:
    Ankaragücü maçıyla fenerbahçenin çıkışı sürecektir yanlız alexin iyleşmesi hocanın hangi yabancıyı kesecegi merak konusu herhalde carlos yedek oturur
    Orijinali Göster...

    buyuk ihtimal deivid yedek kalir ikinci yari 60ci dakkadan sonra alexle yer degisir
#20.11.2008 14:06 0 0 0
  • Deivid'i sağ kanata monte eder Kazım ve Josico'yu oynatmaz.

    Volkan - Gökhan, Edu, Lugano, Carlos - Deivid, Selçuk, Alex, Uğur - Semih, Guiza

    ama kanımca Semih'i riske etmeyip hiç oynatmayabilir, Alex'e ise maçı tamamlatmaz oyundan alır. Semih'i oynatmaz Guiza'ya partner ya Kazım ya da Deivid olacaktır ama en iyisi tek forvet oyna dedeciğim :D Deivid milli takıma kazandırılsa bizede kontenjan açılmış olsa ne iyi olur
#20.11.2008 19:14 0 0 0