Kaçıyorum

Son güncelleme: 26.10.2008 08:11
  • Hiç bilmediğim bir şehirden , hiç bilmedim bir başka şehre gitmenin tedirginliğiyle aklımda sadece o .. Yollarım onunla başlıyor , onunla bitiyor !

    İşkence gibi geçen onca aydan sonra bambaşka hissediyorum kendimi , anıların içinde , onunsa kilometrelerin yetemedi kadar uzağında .. Sanki bilmedim bu yollarda karşıma çıkacakmış gibi bekliyorum her yeni kilometreyi , her şehri daha da umutlu geçiyorum . Sanki bu hiç bilmediğim , geçmedim bu yollarda , daha önce hiç görmedim bu insanoğlu değil de o yanımda oturan ! Onu hissediyorum

    Kulağımdan içime akan tüm şarkılar her damarımda biraz daha onu işliyor içime .. Uykusuzluğuma inat bu gece , ona uyuyorum ! Eylül taze bitti , aşk kaynıyor kanımda !

    Dur durağı yok hayalinin ... Bedeninin , ellerini , gözlerini , kokusunu teninin ; bebekler gibi ! Bir de o eşsiz aşkını yad ediyorum ; unutamadığım !

    Özlüyorum bir şeyleri , neyi bilmiyorum .. Özlediğim o mu , umarsız aşkı mı , kestiremiyorum . Canım yanmıyor eskisi kadar , bu sayfada gözyaşı yok , kanım kaynıyor içimde hepsi bu ! Dışımda ilk-bahar , sensiz . .

    Ne kadar yenilik katsam da hayatıma unutamıyorum .. Yanında uyurken bi başka tenin , onu hayal ediyorum ! Mutsuzum , gülmüyorum desem yalan olur ! Ellerim boşlukta değil , tutunuyorum Avuçlarımı ısıtıcak kimse yok sadece , ve bu kahrolası aşk damarlarımdan akmadan ısınmıyacak bu eller , üşüyorum !

    Yoklunu her sabah uyandığımda , her gece uyuyana kadar , her sabah ezanında mutluluğuna dua ederken yaşıyorum ! Bıkmadan seni damarlarımda taşıyorum , artık aşk-ı aş-ıorummm ! Aşk dediğin ya nefrettir ya hasret , hasretim oluyor , doldukça taşıyorum Taştıkça ; yazıyorum .. Bilmediğim yollar , bilmediğim şehirlere varıyor , okumana değmez , kendimden kaçıyorum !


    Alıntı..
#25.10.2008 19:47 0 0 0
  • harika Ne kadar yenilik katsam da hayatıma unutamıyorum .. Yanında uyurken bi başka tenin , onu hayal ediyorum ! Mutsuzum , gülmüyorum desem yalan olur ! Ellerim boşlukta değil , tutunuyorum Avuçlarımı ısıtıcak kimse yok sadece , ve bu kahrolası aşk damarlarımdan akmadan ısınmıyacak bu eller , üşüyorum ! bu cümleyi de çok sevdim
#25.10.2008 20:07 0 0 0
  • bence harika Ne kadar yenilik katsam da hayatıma unutamıyorum .. Yanında uyurken bi başka tenin , onu hayal ediyorum ! Mutsuzum , gülmüyorum desem yalan olur ! Ellerim boşlukta değil , tutunuyorum Avuçlarımı ısıtıcak kimse yok sadece , ve bu kahrolası aşk damarlarımdan akmadan ısınmıyacak bu eller , üşüyorum ! bu cümleyi de çok sevdim
    bu cümle çok güzel
#26.10.2008 08:11 0 0 0