Nokia E52

Son güncelleme: 09.05.2009 00:28
  • Nokia E52 - Nokia E52 Özellikleri - Nokia E52 Telefon Tanıtım


    Nokia, E-serisi ürün yelpazesinin en son modeli olan Nokia E52 cep telefonunu duyurdu. Yeni kompakt model firmanın son dönemde duyurduğu ve optimize edilmiş smartphone akıllı telefon serisinin en yeni üyeleri olan Nokia E75 ve Nokia E55 seviyesinde bir cihaz. Yeni Nokia E52 akıllı cep telefonu kurumsal telefon sistemleriyle de olaylıkla entegre olarak bir masaüstü telefonun görevlerini yerine getirebiliyor. Cisco ve Alcatel-Lucent gibi sektör lideri markaların PBX sistemleriyle entegre olmayı sağlayan Call Connect çözümü kullanıcıların tek bir numara üzerinden ulaşılabilir olmalarına olanak tanıyor ve kuruluşların daha ekonomik sayıda smartphone ve sesli mesaj cihazı kontrol etmelerini sağlıyor.

    noimage

    Nokia başkan yardımcısı Ilari Nurmi'nin ürünle ilgili görüşleri şöyle: "Nokia E52 akıllı cep telefonu hem profesyonel iş yaşamlarında ve hem de kişisel hayatlarında etkin kullanım özellikleri arayan kullanıcılara yönelik bir ürün. Cihaz uzun konuşma süresi, ses kalitesi ve ince tasarım gibi harika özellikler isteyen kullanıcılara hitap ediyor." Başarılı bir model olan Nokia E51 cep telefonunun devamı niteliğindeki yeni Nokia E52 smartphone benzer öncelikler ön planda tutularak tasarlanmış. Nokia E52 akıllı cep telefonu neredeyse bir aya ulaşan stand-by bekleme süresi ve arka plan gürültülerini giderme özelliğiyle konuşma süresi ve ses kalitesi alanında çıtayı yükseltirken HSPA, Nokia Maps eşliğinde A-GPS ve 3.2 megapiksel çözünürlüklü kamerası ile de dikkat çekiyor.

    noimage

    Nokia E52 cep telefonu sesli görüşme özellikleri konusundaki yeteneklerinin yanı sıra yeni e-posta kullanıcı arayüzüne sahip geliştirilmiş e-posta özellikleri sayesinde Nokia Messaging ile Mail for Exchange ve IBM Lotus Notes Traveler gibi kurumsal e-posta çözümlerine de sahip. Microsoft Exchange ya da IBM Lotus Notes e-posta sunucularına direkt erişim sağlanarak kurumların ilave veya ekstra sunuculara olan ihtiyacı ortadan kaldırılmış ve mobil e-posta ve kişisel bilgi yönetimi işlemlerinin maliyeti düşürülmüş oluyor.

    noimage

    Ilari Nurmi'nin ürünle ilgili görüşleri şöyle devam ediyor: "2008 senesi 10 milyonun üzerindeki sipariş rakamı ile Nokia Eseries açısından harika bir dönemdi. 2009 senesi de Nokia E75 ve Nokia E55 modellerinin duyurularının yanı sıra bugüne kadarki en iyi çeyrek rakamları ile çok iyi başladı."
#09.05.2009 00:28 0 0 0