Kampüste Çıplak Ayaklar

Son güncelleme: 28.07.2009 17:49
  • Kampüste Çıplak Ayaklar - Kampüste Çıplak Ayaklar 2009 - Kampüste Çıplak Ayaklar Filmi - Kampüste Çıplak Ayaklar Film Özet - Kampüste Çıplak Ayaklar Oyuncuları - Kampüste Çıplak Ayaklar Fragmanı

    Kampüste Çıplak Ayaklar 2009

    Gösterim Tarihi: 02 Ekim 2009

    Oyuncular: Binnur Kaya, Cansel Elçin, Altan Erkekli
    Berk Hakman, Ezgi Asaroğlu, Melza Burcu İnce

    Yönetmen: Cansel Elçin

    Senaryo: Cansel Elçin, Meltem inan

    Yapımcı: Cansel Elçin

    Tür: Komedi, Romantik

    Yapım: 2009 ~ Fransa, Hindistan, Türkiye


    Şiva hindu dininde bir tanrıdır. anlamı koruyan , gözetendir.Şiva şizofren bir kızın hayalidir.
    O değişirken " Deniz " karakteri doğar. o değişirken çevresini de değiştirir..Türkiyedeki gençlerin özgür ve modern,kültürlü olduklarını ısrarla anlatan bir filmdir..Asla tam komedi değildir..

    Bugüne kadar Hindistan'a yolculuk yapan ve yapılan spritüel yolculuk sonrasında hayatları değişen insanlar temasına takla attıran, farklı bir açıdan ele alan ve Türkiye'deki gençlerin hayatına odaklanan bir film. Hikâye İstanbul'daki bir Üniversite'de geçmektedir.

    Farklı sorunları olan gençlerin bulunduğu sınıfın kapısı bir gün açılır ve içeri adı Şiva olan Hintli bir kız girer. İlk başta herkesin giysileri ve görünüşünden dolayı alay ettiği kız, sonradan herkesin arkadaşı olacak ve farklı kültürden gelmenin verdiği farklı bakış açısı, inançlar, mitolojik hikâyelerin yardımıyla onların hayatını değiştirecektir. Ancak hiç kimsenin bilmediği, bu Hintli kızın bir sırrı olduğudur.

    Film günümüzün gençlerinin yüzeysel yaşantılarına, birey olmalarına izin vermeyen toplumsal baskılara ve gençlerin duygusal yönlerinin çöküşüne eleştirel bir bakış getirmesi ile öne çıkmaktadır.


    noimage

    noimage

    noimage


    Kampüste Çıplak Ayaklar Trailer

#28.07.2009 17:49 0 0 0