Turbo Hızlı Taşınabilir HDD’de Son Nokta

Son güncelleme: 12.08.2009 13:00
  • Turbo Hızlı Taşınabilir HDD - Verbatim Executive - Teknoloji Haberleri - Verbatim Sync - Nero BackItUp 4 Essentials - USB - Senkronizasyon Yazılım - Yedekleme Yazılımı
    noimage

    Verbatim, 500GB depolama kapasiteli 2.5 inç Executive Taşınabilir Sabit Disk'i sunar.

    Sabit sürücüye yüksek veri aktarım hızı, veri ve klasör senkronizasyonu ve yedekleme fonksiyonlu üç tane yazılım programı yüklü olarak sunuluyor. Verbatim Executive taşıma çantası hediyeli olarak 139$+KDV fiyatla perakende satış mağazalarında olacak.

    Turbo Hızlı Yazılım

    USB Turbo hızlı yazılım ile donatılan Verbatim'in yeni Executive HDD'si USB bağlantılı geleneksel harici sabit sürücülerden yüzde 25 daha hızlı okuma ve yazma hızı sağlar. Bu işlem, tranfer esnasında verilerin daha iyi sıkıştırılması sayesinde yapılır.

    Senkronizasyon Yazılım

    Executive HDD'deki Verbatim Sync yazılım tüm dosyaları organize etmeye yardımcı olur: Microsoft Outlook veya Windows Mail kişileri, takvim kayıtları, benzer diğer dosyaları, PC veya dizüstü bilgisayardaki fotoğraflar ve videolar güvenilir bir şekilde senkronize edilir. Sonuç olarak, kullanıcılar dünyanın neresinde olursa olsun, herhangi bir yerde girilen bilgiye erişim sağlayarak çalışmaya devam edebilirler. 128-bit AES şifreleme ile verilerin şifrelenmiş olması sayesinde bir parola ile korunarak yetkisiz erişime karşı tam bir güvenlik sağlar.

    Yedekleme Yazılımı

    Verbatim Executive, güvenilir yedekleme için tam güvenlik sağlayan Nero BackItUp 4 Essentials yazılım içerir. Herhangi bir harici güç gerektirmeden 2.0 USB arabirimi sayesinde ihtiyacı olan tüm gücü sağlar.

    Sabit sürücü, taşıma sırasında özel koruyan siyah kauçuk kaplama taşıma çantası ile birlikte verilir.


    Kaknak:Veteknoloji
#12.08.2009 13:00 0 0 0