uzun süre canlı kalan sarmısaklar için

Son güncelleme: 19.03.2006 22:03
  • siz de bilirsiniz mutfakta uzunca bir zaman bekleyen sarmısakların içi boşalıverir ve ihtiyacımız olduğu anda elimiz boşa çıkar.işte sise bir pratik bilgi daha;sarmısakları su dolu bir kapta bekletin kabuklarından bu şekilde kolayca kurtulacaksınız.sora soynmuş sarmısak dşlerini kuru bir kavanoza yerleştirip üzerini örtüceye dek zeytinyağı döküp kapağını kapatın.işte aylarca taptaze kalabilen emrinize amade soyunmuş sarmısak dişisileri
#14.09.2005 23:51 0 0 0
  • Paylasim icin tesekkurler
#15.09.2005 07:09 0 0 0
  • Teşekkürler kardeşim ama zeytinyağı sarımsağın vitaminini alıyor o bizim işimize gelmez
#23.09.2005 22:57 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#28.09.2005 10:07 0 0 0
  • Teşekkürler...
#30.09.2005 12:55 0 0 0
  • ellerine saglik cok tessekurler
#12.10.2005 02:54 0 0 0
  • pratik bilgiler için saol
#11.11.2005 20:07 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER :cubuk:
#25.12.2005 17:37 0 0 0
  • Paylaşım için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
#29.12.2005 00:22 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 01:38 0 0 0
  • Emeğinize,ellerinize sağlık.
#19.03.2006 22:03 0 0 0