[COLOR=orangered]siz de bilirsiniz mutfakta uzunca bir zaman bekleyen sarmısakların içi boşalıverir ve ihtiyacımız olduğu anda elimiz boşa çıkar.işte sise bir pratik bilgi daha;sarmısakları su dolu bir kapta bekletin kabuklarından bu şekilde kolayca kurtulacaksınız.sora soynmuş sarmısak dşlerini kuru bir kavanoza yerleştirip üzerini örtüceye dek zeytinyağı döküp kapağını kapatın.işte aylarca taptaze kalabilen emrinize amade soyunmuş sarmısak dişisileri :11:

*_Yakamoz_* *_Yakamoz_*
Üyenin Yeni Konuları kalıcı ruj elde etmek için
Üyenin Populer Konuları kalıcı ruj elde etmek için
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 740
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 23:03
Emeğinize,ellerinize sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 02:38
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
masarac Tarih: 29.12.2005 01:22
[COLOR=tomato]Paylaşım için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 18:37
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 11.11.2005 21:07
pratik bilgiler için saol
keto_41 Tarih: 12.10.2005 03:54
ellerine saglik cok tessekurler
Numberone Tarih: 30.09.2005 13:55
Teşekkürler...
dostbildiklerim Tarih: 28.09.2005 11:07
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
PALADAYI Tarih: 23.09.2005 23:57
Teşekkürler kardeşim ama zeytinyağı sarımsağın vitaminini alıyor o bizim işimize gelmez :5: