Crunch

Son güncelleme: 30.09.2009 11:52
NaZ NaZ foto
  • Crunch tarifi - çikolatali Crunch - çikolatali balli Crunch - ingiliz usulü Crunch

    noimage


    Malzemeler

    300 gram Çikolata
    125 gram yumuşak tuzsuz tereyag
    3 yemek kaşigi bal
    1 paket çay buskuvisi

    Üzeri için pudra şekeri

    Arzuya göre karişima ceviz, fistik, findik veya badem eklenebilir.

    Çikolatayi, tereyagini ve bali kariştirip eriyene kadar ocakta tuttun. Eridikten sonra karişimdan 2 kepçe kadar ayirin. Biskuvileri iri parçalar haline getirin. Biskuvileri ve çikolatali karişimi iyice kariştirip (silikon) kaliba dökün. Ayirdiginiz çikolatali karişimi üzerine döküp buzlukta dondurun. Crunch donduktan sonra, dilimleyip üzerine ince bir tabaka halinde pudra şekeri serpin.



#30.09.2009 11:01 0 0 0
  • helva gibi sağol ablam
#30.09.2009 11:23 0 0 0
NaZ NaZ foto
  • Tadi çok güzel oluyor, hazirlarindan yedim ama kendim hiç denemedim, bu tarifi bende deniyecem
#30.09.2009 11:29 0 0 0
  • hmmm ben pasta yapmayı bilmedim için yiyemicem
#30.09.2009 11:30 0 0 0
NaZ NaZ foto
  • Yaparsin yaparsin tarif çok basit, yapmayi bilmiyorum diye kaytarmaya çalisma :D
#30.09.2009 11:51 0 0 0
  • şeyyyy kmm diyor kaytardımı az sallamışlar :D
#30.09.2009 11:52 0 0 0