Crunch tarifi - çikolatali Crunch - çikolatali balli Crunch - ingiliz usulü Crunch




Malzemeler

300 gram Çikolata
125 gram yumuşak tuzsuz tereyag
3 yemek kaşigi bal
1 paket çay buskuvisi

Üzeri için pudra şekeri

Arzuya göre karişima ceviz, fistik, findik veya badem eklenebilir.

Çikolatayi, tereyagini ve bali kariştirip eriyene kadar ocakta tuttun. Eridikten sonra karişimdan 2 kepçe kadar ayirin. Biskuvileri iri parçalar haline getirin. Biskuvileri ve çikolatali karişimi iyice kariştirip (silikon) kaliba dökün. Ayirdiginiz çikolatali karişimi üzerine döküp buzlukta dondurun. Crunch donduktan sonra, dilimleyip üzerine ince bir tabaka halinde pudra şekeri serpin.



Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 378
favori
like
share
KaRaKıZ Tarih: 30.09.2009 12:52
şeyyyy kmm diyor kaytardımı az sallamışlar
NaZ Tarih: 30.09.2009 12:51
Yaparsin yaparsin tarif çok basit, yapmayi bilmiyorum diye kaytarmaya çalisma
KaRaKıZ Tarih: 30.09.2009 12:30
hmmm ben pasta yapmayı bilmedim için yiyemicem:72:
NaZ Tarih: 30.09.2009 12:29
Tadi çok güzel oluyor, hazirlarindan yedim ama kendim hiç denemedim, bu tarifi bende deniyecem
KaRaKıZ Tarih: 30.09.2009 12:23
helva gibi sağol ablam:3: