Kalmadı Bende Artık

Son güncelleme: 14.10.2009 00:05
  • Kalmadı Bende Artık - şiirler - aşk şiirleri




    Sevmek Demek Sen Demek
    Yasamda guzele dair ne varsa, deger vermekten ibarettir. Deger vermek ozuyle, sozuyle hayati sevmektir!
    Sevmek , hani var ya bazen kusersiniz aynalara, yada kimi zaman yureginiz sus pus olur, veyahut gozlerinizi kaparsiniz ve kilometrelerce otede ezilen halklarin zulmunu daha iyi hissedebilirsiniz, iste sevmek odur... ve iste o onlarda inadina, sadece inadina yasamali dersiniz,
    Degerler kisilere ve hayatin tum imgelerine gore farklidir.
    Benim degerim ise Topragim, ulkem, ulkemdeki Sensin ...
    Ben Sende Dersimi, Deniz Gezmisi, Munzuru sevdim. Ben sende varolan yurekliligi sevdim, sendeki gozu karaligi, onuru, sendeki suskunlugun yarattigi sesliligini sevdim.
    Ve ben, sendeki "ben"in Ceylansi urkekligini sevdim!
    Uyku arasinda uyanip yoklugunu hissetmeyi, apansiz duygulanisi, kontrolu kaybetmekmis seni sevmek. Sevmek yurekli olmakmis, ezilircesine suspus olmak kimi zaman haykirmakmis, sevmek cesaretmis, ugruna hayat paylasmakmis, siyahta beyazi, dagdaki mor gullerin kokusunu, baharda guzu hissetmekmis !!!
    Sevmek; gun ve gun nedensizce yabancilasan sesini duyup, oldugum yerde cokmekmis, saniyeleri yeniden yasamakmis, adini dilinden benliginden dusurmemekmis!
    Sevmek her seymis ve ayni zamanda hic bir sey.....
    Sevmek varolani tuketmek, her tukeniste asilesmekmis, aynalardan kacmakmis sevmek. benlige sinen ten kokusunu yitirmeyi istememekmis!
    Seni sevmek benmisim, ve bendeki senmis. Sevmek sevgilinin bogdugu topraklar altinda hayaller kurup, haftalarca kendi benligine siginip, ayni dizeleri dinlemekmis anlamazcasina...
    Fotograflara, yazilan notlara bakip huzunlenmekmis sevmek. Sevmek, gunlerce basi sonu belli olmayan bir okyanusta yasamak icin yuzmekmis. cizilen sinirlari asmakmis. Kafaya kazilan onyargiyi, cahilligi unutmakmis. Seni sevmek yenilikmis, bir eski tarihte kralliga son verip demokrasiyi getirebilmekmis.. kisacasi seni sevmek her sey ve hic bir seymis..
    Bir gece bana onlarca kez seni seviyorum dedigini daima hatirlamakmis sevmek, gozlerinde kaybolmayi, ates gibi olan bedenini sondurme cabasiymis sevmek. Ne pahasina olursa olsun senin degerlerine onuruna saygi duymak ve her sekilde senin yaninda olmakmis.. soz tutmakmis sevmek.. sevmek unutmamakmis gozlerdeki isigi , terki diyar edebilmekmis ait oldugu topraklari ansizin! Yar yar deyip kacip gitmekmis !umutsuzlugu ihrac eden topraklarin herhangi bir sehrine goce karsi savasmakmis
    Seni sevmek zormus, erimekmis gun ve gun, ve eridigimi gorebilmekmis..sevmek elveda demeyi sevmemekmis,
    Sevmek pisman olmamakmis, su anda oldugu gibi
#12.10.2009 00:35 0 0 0
  • Emeğine sağlık ultimatom..
#12.10.2009 13:43 0 0 0
  • yüreğine sağlık
#14.10.2009 00:05 0 0 0