İlğinç bir oyun

Son güncelleme: 25.11.2022 16:58
  • OMERTA

    LÜTFEN MESAJ BIRAKIN .

    Omertanın konusu

    Mafyanın tarihinde efsanevi bir gün.

    Tüm mafya liderleri, önemli insanlar, bir kişiye saygılarını göstermek için biraraya gelmişlerdi. Herkezin üzerinde büyük bir etkisi olan, Zekada Fatih Sultan Mehmet'e benzeyen, Zalimlikte Stalin gibi olan; Şartlar zarif olmasını gerektirdiğinde zarif, Gerektiğinde de merhametsiz bir kişiye. İki kişilikli bir insan. Soğukkanlı bir lider, the Baronların baronu, Babaların babası, ve tabii ki İtalyan mafyasının lideri.
    Onun ismi: Gianluca Barafranca, Nam-ı diğer Don Barafranca. 69 yaşında, Ailesini genişletmek ve işini büyütmek için harcadığı 53 yılın sonunda, artık çekilmeye karar verdi. Montelepre'de doğdu, Küçük Italya'da ve New York'ta büyüdü. 16 yaşında, Don Marcelo Tuccini için çalışan Ciavolo'nun gözetiminde mafya alemine girdi. Hızlı bir tırmanış göstererek 18 yaşında tam bir gangster oldu. Ciavolo'nun da dediği gibi yüksek mevkiilere geldi. Gilardino ailesiyle olan kısa ve kanlı bir kan davasının sonunda, Ciavolo suikaste uğradı ve onun Rejimini devam ettirmek Barafranca'nın göreviydi. Sadece 25 yıllık iş tecrübesiyle, dünyanın en genç Caposu o idi. Tuccini emekli olmaya ve vatanı Sicilya'ya dönmeye karar verdiğinde, Bronx, Brooklyn ve Manhattan'ın yönetimini Barafranca'ya devretti. Saygısının bir ifadesi olarak ilk oğluna Marcelo ismini verdi. Marcelo'nun doğumundan bir yıl sonra Claudio doğdu ve Barafranca iyi bir hayat yaşamaya başladı. Maalesef hayat zalim yüzünü gösterdi ve Tuccini emekliliğinin 2. senesinde, Miami'den eski bir rakibi Don Clemente'in yanında öldürüldü. Barafranca, ilk kez soğuk kanlılığını gösterdi. Tuccini'nin intikamını almak için 3 sene bekledi. En güvendiği 3 adamını, Alessandro Tedesco, Fabio Roveto and Gianni Marinella, Miami mafia alemine sızmak icin görevlendirdi ve bu üç adam Clemente ailesinin bir üyesi oldular. Fakat iş işti ve Clemente ailesinde capo olan Tedesco, Barafranca'yı olası bir bağlantı olarak tanıttı. Clemente'nin sahip olduğu Lago Maggiore'deki kısa ve güzel bir konuşmanın ardından Clemente lokantada ölü olarak bulundu.
    Tedesco, Miami'deki gücü Barafranca için topladı ve aileyi genişletti. Baba, Roveto'yu Boston'a ve Marinella'yı Philadelphia'ya yolladı. 1911 yıllarında Barafranca bu üç şehrin tartışılmaz sahibiydi. Marcelo'yu Palermo'ya göndermeye karar verdi, çünkü Marcelo'nun gözlerinde bir mafya pırıltısı vardı ve Barafranca bunu Tuccini'nin eski bir dostu Don Bianco'nun gözetiminde değerlendirmeyi düşündü. Bu sırada, Las Vegas, Chicago, Baltimore, Detroit, Napoli, Genova ve Sicilia'yı eline aldı. 1918 yılında, Marcelo'ya New York'a dönmesini ve Houston'da bağlantıları kurması emrini verdi. Houston'un yerel Mafyasından Don Giovane, Don Barafranca'nın ismini ve Nâmını biliyordu ve tüm hürmetiyle Marcelo'yu karşıladı. Marcelo, Houston'da Etraf şehirlerdeki yasadışı içki kaçakçılığını düzenlemek için çok büyük bir dağıtım merkezi kurdu.
    Daha sonra ise Barafranca Yönetimini genişletti. New York, Detroit, Boston, Philadelphia, Baltimore, Chicago, Las Vegas, Miami, Napoli, Genova, Sicilia'nın tam kontrolünü eline aldı ve Los Angeles, Houston, Seattle, Vancouver, Orlando, San Francisco, Phoenix'in bir kısmını kontrol eder hale geldi. Bu sarsılmaz gücünü güvenilir Capo'larına ve kolay yaşam şekline borçluydu. Ama 1927'de, genç, zalim Don Fregio, yerel Capoları FBI'a rüşvet vererek tutuklatmaya ve Güney'in kontrolünü eline almaya çalıştı. Barafranca öfkelendi ve Freigo'ya kan davası başlattı. 4 yıl süren Kanlı ve zor bir savaşın sonunda, fatura ortaya çıtkı. Claudio Barafranca, Don Barafranca'yı yasa boğarak bir seyehat esnasında öldürüldü. Zeki ve hızlı bir taktikle Fregio'nun 2 kardeşi ve bir yeğenini öldürerek savaşı bitirdi. Fregio'yu tarafsız bir yerde konuşmaya çağırdı ve mekanlarını elinden aldı. Asla cesetleri bulamadılar. Don Barafranca, tekrar Baronların Baronu olduğunu ıspatlamış oldu.
    Şimdi, Don Barafranca yönetimini bölmeye karar verdi, çünkü Marcelo, Fregio ile yapılan savaştan sağ çıkamadı. İspanya, Fransa ve Portekizdeki saygıdeğer bankalarla olan irtibatı sağlıyordu Marcelo. Mayami Baltimor ve Tedesco'yu bıraktı ve Roveto Philadelphia ve Boston'da gücü ele geçirdi. En genç ve en güçlü 3. Capo'su Marinella hala büyümek için bir potansiyeli vardı. Los Angeles, San Francisco, Houston, Seattle, Phoenix ve Vancouver'in yönetimini ele aldı. Bianco'nun oğlu Paolo Bianco, Palermo hariç tüm sicilyanın hakimi oldu. Kan davalarında adam desteği veren eski bir arkadaş, Don Locatelli, Napoli ve Genova'nın kontrolünü kazandı. Orlando'nun parçaları ise yerel bir Don'a, Don Terranova'a verilmişti.
    Bu demektir ki 5 şehir açık kaldı. Sizin gibi gangsterleri cesaretlendirmek için bu mekanlar açık bırakıldı. Barafranca nasıl başladığını asla unutmadı ve genç yeteneklere yeni şanslar vermek istiyor. Bu insanlardan birisi de sensin



    Seviyeler:

    1.Empty-Suit
    2.Deliveryboy / Delivery Girl
    3.Picciotto
    4.Shoplifter
    5.Pickpocket
    6.Thief
    7.Associate
    8.Mobster
    9.Soldier
    10.Swindler
    11.Assassin
    12.Local Chief
    13.Chief
    14.Bruglione
    15.Godfather / First Lady

    Para Kazanma Yolları:

    Uyuşturucu ticareti
    Alkollü içki ticareti
    Suçlar
    Araba çalma
    E5 baskını(Shoplifter ve üstü )
    Organize suç(Thief ve üstü)

    Diğer özellikler:

    İstediğin herhangi birini öldürebiliyorsun ama önce dedektif tutup kişinin tam yerini bulman gerekiyor.Ateş etme kabiliyetini şişeye ateş ederek geliştirebiliyorsun.Oyuna ilk başladığında 48 saat içinde kimseyi öldüremiyorsun ve kimse de seni öldüremiyor.Oyunda evlenebiliyorsun bu konu hakkında çok bilgim yok.Ölmesini istediğin birini kellesine para konanlar listesine ekleyip para ile öldürtebiliyorsun.
    Araba yarışları düzenleyebiliyorsun.Çeşitli kumar oyunlarından da para kazanabiliyorsun.Kurşun geçirmez yelek,kurşun geçirmez elbise,kurşun geçirmez araba,motorsiklet,villa,uçak silah alabiliyorsun.Ve daha bir dolu özellik bunlar şu anda aklıma gelenler.
#16.10.2005 16:28 1 0 0
  • BU OKUNUR MU YAAAAAAAA
#05.07.2006 01:17 0 0 0
  • bu ne yaw oku oku bitmiyo cok is
#05.07.2006 06:37 0 0 0
  • Paylaşım için Teşekkürler Ellerine Emeğine Sağlık
#25.11.2022 16:58 0 0 0