HALIM AŞı

Son güncelleme: 23.05.2006 16:28
  • MALZEMELER

    1 su bardağı nohut
    ½ kg kemikli et
    1 su bardağı buğday yarması
    1 adet soğan
    6 su bardağı su
    1,5 yemek kaşığı salça
    1,5 yemek kaşığı margarin
    1 çay kaşığı tuz
    1 çay kaşığı karabiber


    HAZIRLANIŞI

    Nohutu geceden ıslatın. Soğanları yemeklik doğrayın ve nohutu haşlayın, haşladıktan sonra buğday yarmasını ve eti ekleyerek iyice pişirin. Tuz ve karabiberini ekledikten sonra soğanları margarinle kavurun ve salçayı ilave edin. Biraz kavurduktan sonra bu karışımı çorbaya ekleyip, sıcak olarak servis yapın.
#19.10.2005 22:37 0 0 0
  • Ellerine saglik cok tesekkurler
#28.10.2005 21:40 0 0 0
  • PaYlAsImLaRiN IcIn TeSeKküRlEr
#30.10.2005 11:16 0 0 0
  • palşım için teşekkürler kardeş
#06.11.2005 17:22 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#12.11.2005 22:12 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 02:43 0 0 0
  • Ellerine sağlık,teşekkürler.
#11.01.2006 00:25 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#25.02.2006 18:31 0 0 0
  • paylaşımların için teşekkürler
#01.03.2006 18:30 0 0 0
  • ellerine sağlık, teşekkürler
#23.05.2006 16:28 0 0 0