MALZEMELER

1 su bardağı nohut
½ kg kemikli et
1 su bardağı buğday yarması
1 adet soğan
6 su bardağı su
1,5 yemek kaşığı salça
1,5 yemek kaşığı margarin
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber


HAZIRLANIŞI

Nohutu geceden ıslatın. Soğanları yemeklik doğrayın ve nohutu haşlayın, haşladıktan sonra buğday yarmasını ve eti ekleyerek iyice pişirin. Tuz ve karabiberini ekledikten sonra soğanları margarinle kavurun ve salçayı ilave edin. Biraz kavurduktan sonra bu karışımı çorbaya ekleyip, sıcak olarak servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 685
favori
like
share
demet Tarih: 23.05.2006 17:28
ellerine sağlık, teşekkürler
DİDEM Tarih: 01.03.2006 19:30
paylaşımların için teşekkürler
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 19:31
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 01:25
Ellerine sağlık,teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 03:43
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
dostbildiklerim Tarih: 12.11.2005 23:12
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
SU-PERISI Tarih: 06.11.2005 18:22
palşım için teşekkürler kardeş
Ates Bocegi Tarih: 30.10.2005 12:16
PaYlAsImLaRiN IcIn TeSeKküRlEr
DeNiZKiZi Tarih: 28.10.2005 22:40
Ellerine saglik cok tesekkurler