Mimarlık ve Bilgisayar Programları

Son güncelleme: 29.09.2010 14:39
  • Mimarlık ve Bilgisayar Programları - Mimarlar Hangi Programları Kullanılır - Çizim Programları Nelerdir - Çizim Program İsimleri Nelerdir


    lk olarak AutoCAD ile başlıyoruz.

    AutoCAD, Autodesk Firmasına ait 26 yıllık bir yazılım. Yakında AutoCAD 2010 u piyasaya süreceklerini açıkladılar.

    AutoCAD, genel amaçlı bir bilgisayarla çizim programı ve çok geniş bir kullanıcı kitlesine sahip.

    Mimarlıkta da 2 ve 3 boyutlu çizimlerde, T-cetveli, Gönye,rapidonun yerine, Klavye, Mouse ve Ekran koyarak, kullanıcının istediği tasarımı ve çizimi yapmasını sağlayan araçlar içeriyor.

    Yazılım firması, programı aşağıdaki kısa yazıyla tanıtıyorlar.

    AutoCAD 2010
    noimage

    AutoCAD 2010 ile tasarımı bir adım ileriye taşıyın.

    Autodesk, 26 yıldır tasarım süreçlerine etkinlik getirmek için çalışmaktadır. Dünyanın her yerinde milyonlarca kullanıcının tercihi olan AutoCAD aynı zamanda dünyanın önde gelen tasarım ve dokümantasyon çözümlerinden birisidir. AutoCAD yazılımı 3B serbest form tasarım araçlarından güçlü çizim ve dokümantasyon fonksiyonlarına kadar pek çok özelliğe sahiptir ve tasarımda yenilikçiliğin öncüsü ve itici gücüdür.

    Tasarım dokümantasyonunu hızlı bir şekilde hazırlayabilir, tasarımları doğru olarak paylaşabilir ve fikirleri 3B ortamında daha sezgisel olarak araştırabilirsiniz. AutoCAD® yazılımı, ihtiyaçlarınıza uygun hale getirilebilir, güç ve esneklik konusunda sizi zirveye taşır.
    Parametrik çizim araçlarıyla zamandan tasarruf edebilirsiniz.

    Fikirlerinizi hayal edebileceğiniz istediğiniz her formda tasarlayabilirsiniz.

    Yaptığınız iş son derece özel; kullandığınız yazılım da öyle olmalıdır. AutoCAD yazılımını özel ihtiyaçlarınıza uygun hale getirmek inanılmaz derecede kolaydır. Ayarlarınızı değiştirebilir, yazılımı genişletebilir, amacınıza uygun iş akışları kurabilir, kendi uygulamanızı geliştirebilir veya hazır bir tanesinden yararlanabilirsiniz. AutoCAD varken esneklik ve güç arasında tercih yapmayın, her ikisine de sahip olabilirsiniz.

    Daha fazla bilgi ve deneme sürümü için tıklayınız:

#29.09.2010 14:39 0 0 0