Etli Sebzeli Sos

Son güncelleme: 22.12.2006 02:09
  • Malzemeler
    300 gr. kiyma
    1 adet havuç
    1 paket
    mantar
    1 dis sarmisak
    1 adet iri sogan
    4 adet olgun
    domates
    2-3 adet yesil biber
    1 Adet kereviz yapragi
    6 çorba kasigi zeytinyagi
    Tuz
    Yapilis Tarifi
    Mantar, biber, havuç, kereviz yapragi, sarmisak ve sogani temizleyip,ince ince dograyin. Bir tencereye yagi, sogani ve sarmisagi koyup pembelestirin. Mantar, havuç, biber, kereviz yapragi ve kiymayi katin. Kiymanin rengi dönünceye kadar sürekli karistirarak pisirin. Rendelenmis domatesleri ve tuzu kavrulmakta olan karisimin üstüne bosaltin. Kisik ateste 20-25 dakika daha pisirin. Sicak makarnanin üzerine dökün
#14.09.2006 12:47 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler superisi
#19.09.2006 00:21 0 0 0
  • ellere emeklere saglik ...
#20.09.2006 14:32 0 0 0
  • paylasim icin tessekürler
#22.12.2006 02:09 0 0 0