Etli Kayısılı Dolma

Son güncelleme: 07.11.2008 22:35
  • MALZEMELER
    30 kayısı
    1 kahve fincanı Amerikan pirinci
    1 çorba kaşığı kıyma
    1 soğan
    Tuz, karabiber, biraz tarçın
    1 demet nane
    1 kaşık kuru nane
    1 limonun suyu
    1 kahve fincanı sıvı yağ

    HAZIRLANIŞI
    Kayısıları akşamdan suda bekleterek yumuşatın. Diğer tüm malzemeleri karıştırarak, harcınızı hazırlayın.Kayısıları bölerek içlerini daha önce hazırladığınız harçla dolma doldurur gibi doldurun.
    Tepsiye doldurulmuş kayısıları dizin. Üzerlerini örtecek kadar su ilave edip 30 dakika fırında pişirin. Üzerine bol nane ve limon suyu dökerek servis yapın.
#26.06.2008 23:55 1 0 0
  • Tesekkür.
#07.11.2008 22:35 0 0 0