Ispanaklı Domates Dolması

Son güncelleme: 25.12.2007 11:36
  • Malzemeler

    5-6 domates
    1 çay kaşığı Karabiber
    2 çay kaşığı kırmızıbiber
    200 gr süzme yoğurt
    2 diş sarımsak
    1/2 ıspanak
    Tuz
    1 fincan yağ

    Hazırlanma Şekli

    Ispanakları yıkayın. Kaynar tuzlu suda 2-3 dakika haşlayın. Çıkarıp süzün. İnce ince kıyın. Tencereye zeytinyağını koyup ıspanakları 2-3 dakika sote edin. Sarımsakları dövüp ekleyin ve bir kenara alın. Başka bir kapta yoğurt, karabiber, kırmızıbiber ve tuz ile sote yaptığınız ıpanakları karıştırın. Domatesleri ikiye bölüp ortalarını çıkarın ıspanaklara karıştırın. Ispanaklı harcı domateslere doldurup servis yapın.
#24.12.2007 15:16 0 0 0
  • emegine saglik SU-PERISI
#25.12.2007 11:36 0 0 0