Domates soslu krep

Son güncelleme: 01.03.2006 11:43
  • Domates soslu krep






    Domates soslu krep
    KAÇ KİŞİLİK: 4
    HAZIRLAMA SÜRESİ: 30 dk
    PİŞME SÜRESİ: 5 dk
    Malzemeler:


    3 yumurta

    3 kahve fincanı süt

    3 kahve fincanı un

    1 tutam karbonat

    1 demet maydanoz

    1 çorba kaşığı margarin

    Tuz
    Sos için:
    6 domates

    2 diş sarımsak

    4 çorba kaşığı sıvıyağ

    1 tutam tuz, karabiber

    Hazırlanışı:
    * Maydanozu temizleyip kıyın. Derin bir kâseye alıp yumurta, süt, un, tuz ve karbonatı ekleyin. Mikserle çırpın.

    * Teflon tavayı yağlayıp hazırladığınız krep hamurunu ince bir kat oluşturacak şekilde döküp hızlı ateşte iki taraflı pişirin. Malzeme bitinceye kadar işlemi sürdürün.

    * Domatesleri soyup küp küp doğrayın. Sarımsakları ezin. Sıvıyağı tavada kızdırıp domates ve sarımsağı ekleyin ve koyu bir sos kıvamında pişirin. Tuz ve iri çekilmiş karabiber serpip ateşten alın.

    * Hazırladığınız krepleri üst üste dizip rulo yapın. 1.5 santim kalınlığında dilimleyip servis tabağına alın. Üzerine hazırladığınız sosu gezdirip sıcak olarak servis yapın.
#22.07.2004 03:05 0 0 0
  • :danke: emegin icin
#23.04.2005 17:42 0 0 0
  • Ellerine saglik
#24.04.2005 12:06 0 0 0
  • Ellerine Sağlık Arkadaşım Cok Cok Teşşekür Ederim.
#24.04.2005 12:08 0 0 0
  • ellerine sağlık arkadaşım
#03.05.2005 15:05 0 0 0
  • Ellerin dert görmesin teşekkürler
#24.09.2005 11:42 0 0 0
  • Ellerine saglik
#26.09.2005 16:11 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 01:00 0 0 0
  • noimage
#01.10.2005 05:42 0 0 0
  • EllerINE SAglik...!

    TariF ICIn TeskKÜRLer
#12.10.2005 14:13 0 0 0
  • eline emeğine sağlık
#07.12.2005 19:55 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
#24.12.2005 13:17 0 0 0
  • Çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim.Ellerinize sağlık

#27.12.2005 23:39 0 0 0
  • Teşekkürler,ellerinize sağlık.Afiyet Olsun
#20.02.2006 23:39 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#01.03.2006 00:25 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#01.03.2006 11:43 0 0 0