Muck

Son güncelleme: 23.11.2011 22:34
  • Muck Dizisi - Muck Dizisi Nezaman Başlayacak - Muck Show Tv - Muck Dizi Oyuncuları

    noimage

    Çok eğlenceli bir dizi olacağı tv 'de dönen fragmanın ardından hit yapacağa benziyor.
    Plato Film tarafından çekimlerine başlanan Muck isimli gençlik dizisi yakında Show TV ekranlarında yayınlanacak.

    Haluk Piyes ile Bedük dizi kadrosunda
    Bir Plato Film Sinan Çetin dizisi olan Muck yakında SHOW TV'de.Sinan Çetin'in Plato Film tarafından çekimlerine başlanan Muck isimli gençlik dizisi yakında Show TV ekranlarında yayınlanacak.

    Show TV ekranlarında yepyeni bir gençlik dizisi daha başlıyor; M.U.C.K. Azra Akın ve Haluk Piyes'in başrollerini oynadığı dizinin kadrosu her biri yıldız olacak genç yeteneklerden oluşuyor. Yapımcılığını Plato Film'in üstlendiği dizinin yönetmeni ise henüz 25 yaşındaki Can Sarcan
    Show TV'nin yeni gençlik dizisi M.U.C.K'un kadrosu Azra Akın'ın da katılmasıyla birlikte tamamlandı. Dizide bir şan hocasını canlandıracak olan Azra Akın, Yok Böyle Dans'daki jüri üyeliğinden sonra şimdi de M.U.C.K.'da Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerini yetiştirecek.

    Haluk Piyes drama hocasını oynarken Bedük, aykırı beden öğretmenine hayat verecek. Murat Serezli ise dekan rolünde Oyuncularından yönetmenine tamamı genç, parlak yeteneklerden oluşan M.U.C.K.'un Aralık ayı içinde yayına girmesi planlanıyor.

    Plato Film'in yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini 25 yaşındaki Can Sarcan'ın yaptığı, stil danışmanlığını ise Bahar Kongel'in gerçekleştirdiği dizinin müzikleri ise Veyasin'e ait. Dizinin öğrenci kadrosunda Sercan Dikmen, İsmet Şimşek, Güntaç Özdemir, Selen Korkutan, Seda Telciler, Ilgın Ütin, Ece Özbey, Oral Ünlü, Doğa Konakoğlu, Alper Etiş gibi genç yetenekler yer alıyor.

    M.U.C.K.'un hikayesi özel bir üniversitede geçiyor. Rektörden gelen talimatla Güzel Sanatlar Fakültesi'nde bir koro oluşturulması ve bu koronun müzikal yarışmasına katılması isteniyor. Eğlenceli hikaye işte böyle başlıyor. Drama hocası Volkan ile şan hocası Nazlı kolları sıvıyor. Önce Koro ekibi oluşturuluyor. Farklı hayaller kuran, farklı yaşam tarzlarına sahip, farklı karakterlerdeki öğrenciler ilk defa aynı amaç için bir araya geliyor ve dersler başlıyor. Her bir ders ayrı bir eğlence, ayrı bir keyif

    Şarkıların, dansların, muhteşem müziklerin ve görsel şovların her bölümde karşımıza çıkacağı dizi, özellikle gençlerin vazgeçilmezi olacak.





#23.11.2011 22:34 0 0 0
  • Muck Konusuna Benzer Konular
  • Böyle bir şey olamaz.! Hiç alakalı konu bulamadık.
  • Plastik Gıda Ambalajı 23.11.2011 22:34