LG G4 Türkiye Satış Fiyatı Netleşti

Son güncelleme: 17.05.2015 15:06
  • noimage

    Geçtiğimiz günlerde tanıtılan LG G4'ün ülkemizdeki satış fiyatı netleşti. Daha önce lanse edilen diğer modeller gibi fiyat olarak oldukça uçan LG G4, mayıs ayı içerisinde vitrinlerde yerini alacak.

    Tüm dünyaya aynı anda tanıtılan yeni nesil akıllı telefon LG G4'ü tasarım, malzeme ve kamera konusunda oldukça başarılı bulmuştuk. 6 çekirdekli Snapdragon 808 ile birlikte gelen cihaz, bazı özellikleriyle rakiplerinden bir adım önde geliyor. Çıkarılabilir pil, microSD kart desteği ve daha fazla pil gücü gibi kullanıcıların önem verdiği özelliklerle gelen cihazın en çok da fiyatı merak ediliyordu.

    Lansmandan sonra bir teknoloji marketin sitesinde LG G4'ün 2399 TL'den listelendiğini ve birkaç saat içinde siteden kaldırıldığına şahit olmuştuk. Kullanıcıların tepkisini ölçmek adına yapılan bu girişimden sonra, LG G4 Türkiye'de 2199 TL'den satışa sunuluyor. Oldukça normal bir fiyatla satışa sunulacak cihaz bazı kullanıcıları sevindirecek gibi görünüyor. Bir başka sevindirici haber daha verelim; LG G4'ün deri ve seramik arka kapaklı versiyonları arasında fiyat farkı bulunmuyor.
#17.05.2015 15:06 0 0 0