İyikim Huzurum Hayatım

Son güncelleme: 18.09.2007 00:07
fLy fLy foto


  • noimage


    Yine , yeniden , Herzaman...


    İhtiyaç duymak, özlemek, kendinden kaçıp bir yerlere özellikle de sana sığınmak istediğim anlardan birini yaşıyorum yine.. Sen gideli çok olmasa da bana elime kalem aldıracak kadar dokunmuş demek ki Birbirimizden ayrı kaldığımız zamanlar sadece aklıma yerleşen korku dolu soruları yanıtlamak kalıyor bana..

    Becerebilsem bir de ne ala..

    Huzur`um sahi "huzur" diyorum sana..

    Geleceğin günle beraber bende mutlu olup huzura kavuşacağım çünkü.. Öyle çok isterdim ki şu anda burada olmanı.. Yazdıklarımı beyaz kareli bir defter sayfasına değil de sana anlatmayı.. Şimdi bu yazdıklarımı bilsen " o günlerde delicek elbet, dua et" deridn bana.. Son günlerde bundan başka bir şey yapamıyorum.. Zaten elimden gelen tek şey de dua etmek.. İşin kötüsü korkuyorum Tanrı`da benden sıkılır diye.. O`nun da başını ağrıtıyorum sürekli seninle.. Sahi başını ağrıtmadığım kim var ki? "Nasılsın" ların, "merhaba"ların tek yanıtısın sen..
    "Acaba" larımın, "fakat" larımın tek gerçeğisin sen ve en önemlisi hayatımın tek "iyiki" sisin.. Kimseyle paylaşamadığım tek varlığımsın..

    "Hayat" sın, "Can" sın, "Aşk" sın..

    Böyle rahat söylediğime bakma aslında dedim ya çok korkuyorum.. Beni hiç bir şeyin yıkamayacağını, üzemeyeceğini düşünürken şimdi o kadar çok korkuyorum ki seni incitmekten, kaybetmekten.. Uzun bi yoldayız, yanımızda çokça yabancı var.. Bir süre sonra ayrılacak yollar herkes kendi yolunu tutturacak biliyorum ancak kendimde bu yola yalnız devam edecek gücü göremiyorum.. Elimi tutsan? Bırakmasan bir daha? Olur mu sence? Yoksa bu da her düş gibi gelip geçer mi? Kapatsam gözlerimi gider misin sen de usulca diğerleri gibi?

    Git.. me.. Git-me emi?

    Bırakma sakın elimi hani olur da elin terler de çekersen sıcacık elini avucumdan kaybederim belki yolumu.. Kaybolurum karanlıklarda.. Kızma bana bunlar için.. Ne yapayım alamıyorum varlığımı senden.. Almak da işime gelmiyor zaten.. KaL yanımda hep.. Çok sev beni.. Sar beni hep tüm benliğinle.. Sıkılma benden.. Ben bir ömür seninle kaLmaya hazırım.. Beni sana bıraktım..


    Seni çok seviyorum iyi`kim.. huzur`um.. hayat`ım.. aşk`ım..



    Varlığında varlığım.. Yokluğunda yokluğum..







    ______
#17.09.2007 23:57 0 0 0
  • o qüzeL yüreqine saqLik cLyde*
    harika ßir $iir
#18.09.2007 00:07 0 0 0