Hoşgeldin Yıldıray! 0-2

Son güncelleme: 05.10.2004 02:28
  • Hoşgeldin Yıldıray! 0-2

    Sakatlığı nedeniyle ilk 6 maçta forma giyemeyen temsilcimiz, yeni takımına uğurlu geldi. Yıldırayın 15 dakika oynadığı Kaiserslautern karşılaşmasında Hertha Berlin sezonun ilk galibiyetini Aldi,


    Halil Altıntop 90 dakika
    Yıldırayın ayağı uğurlu geldi, Hertha Berlin bu sezonki ilk galibiyetine ulaştı. Halil Altıntopun formasını giydiği Kaiserslautern deplasmanında Hertha Berlin 2-0 galip geldi. Yıldıray Baştürk son 15 dakika şans buldu. Ev sahibi ekipte 90 dakika oynayan Halil Altıntop etkisiz göründü. Bu yıl çıktığı 6 karşılaşmada 5 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Mavi - Beyazlı ekibin gollerini Niko Kovac ve Müller kaydetti.

    Bayern kendine geldi: 1-2
    Bundeslıganın önemli karşılaşmalarından Werder Bremen-Bayern Münih maçında, Bayern rakibini 2-1 yendi. Konuk ekibin golleri Ballack ve Schweinsteigeden gelirken, ev sahibi ekibin golünü Miroslav Klose attı.
    Almanya Ligidiğer sonuçlar şöyle:
    Bayer Leverkusen-Hoşgeldin Yıldıray! 0-2 Hamburg: 3-0,
    Borussia Dortmund-Nurnberg: 2-2,
    Freiburg-Mainz: 1-2,
    Hansa Rostock-Hannover: 1-3,
    Wolfsburg-Monchengladbach: 2-1.

    Savaş gibi futbol maçı!
    Almanya 2. liginde önceki gün oynanan ve 4-4 sonuçlanan Rot Weiss Essen-Frankfurt karşılaşması sonrasında iki takım taraftarları birbirine girdi. Polisin yaptığı açıklamada, taraftarların birbirine taş ve sopalarla saldırdığı, çatışmada içinde polislerin de bulunduğu 45 kişinin yaralandığı ifade edildi. İki kulüp tarafından yapılan açıklamada, çıkan olaylar nedeniyle büyük üzüntü duyulduğu belirtildi. 2006 Dünya Kupasına ev sahipliği yapacak olan Almanyada yaşanan bu olayın FIFA tarafından araştırılacağı ve organizasyon komitesinin uyarılacağı öğrenildi.
#05.10.2004 02:28 0 0 0