Kutluay´ın NBA´deki ilk heyecanı

Son güncelleme: 14.10.2004 13:45
  • Seattle Supersonics formasıyla NBA kariyerindeki ilk maçına Los Angeles Lakers'a karşı çıkan İbrahim Kutluay, oyunda kaldığı 6 dakikalık süre içinde 2 sayı attı. Kutluay ayrıca, 1 asist, 1 top çalmayla oynadı.


    Seattle Supersonics'de 25 sayıyla Ray Allen ve 17 sayıyla Rashard Lewis, hazırlık maçında elde edilen galibiyette önemli rol oynarken Lakers'da ise Kobe Bryant'ın 35 sayılık performansı yenilgiyi engelleyemedi. Kutluay'ın takımı Seattle Supersonics, TSİ bugün sabaha karşı Portland Trail Blazers ile hazırlık maçı yapacak.


    NBA'deki bir diğer Türk oyuncu Hidayet Türkoğlu, takımı Orlando Magic'in, Memphis Grizzlies ile yaptığı hazırlık maçına benchten katılarak 25 dakika oyunda kaldı.
    99-95 Memphis üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada Türkoğlu, 15 sayı, 2 ribaunt ve 1 asistlik performans sergiledi, ancak bu takımına yetmedi. Magic'de Cuttino Mobley, 24 sayıyla karşılaşmanın en skorer oyuncusu oldu.
    Memphis'de ise Stromile Swift 16, Pau Gasol de 12 sayıyla galibiyete katkıda bulundular. Türkoğlu'nun takımı Orlando Magic, TSİ bu sabaha karşı Atlanta Hawks ile bir hazırlık maçı yapacak.

    OKUR-KUTLUAY KARŞI KARŞIYA
    Bu arada, Mehmet Okur'un forma giydiği Utah Jazz, ilk hazırlık maçını, 17 Ekim Pazar günü TSİ sabaha karşı, İbrahim Kutluay'ın takımı Seattle Supersonics ile yapacak
#14.10.2004 13:45 0 0 0