Pirinçli Pasta

Son güncelleme: 09.12.2007 01:09
  • MALZEMELER
    - 1 bardak hafif haşlanmış amerikan pirinci
    - 1 su bardağı süt
    - 1 su bardağı toz şeker
    - 100 gram çilek
    - 2 adet pandispanya hamuru
    - 1 paket krem şanti
    - 1 paket çikolata rendesi
    YAPILIŞI:
    Bir kabın içinde 1 bardak süt ve 1 paket krem şantiyi koyu kıvama gelinceye kadar çırpın ve buzdolabında soğumaya bırakın. Pandispanya hamurunun 1 parçasını servis tabağına alıp soğutulmuş krem şantiyi üzerine yaydırın. Yarım bardak haşlanmış pirinci de kremanın üzerine yaydırın. Üzerine hamurun ikinci parçasını yerleştirip kalan kremanın yarısını da üzerine yaydırın. Pastanın üzerini kalan pirinç ve çilek parçalarıyla süsleyin. İsteğe göre pastanın üzerini çikolata rendesiyle de süsleyebilirsiniz.
#06.12.2007 17:46 0 0 0
  • tarif icin tesekkurler SU-PERISI
#08.12.2007 10:44 0 0 0
  • ellerine saglik
#09.12.2007 01:09 0 0 0