KABAK SUFLE

Son güncelleme: 30.09.2008 16:49
  • MALZEMELER

    1,5 kilo kabak
    Yarım kalıp beyaz peynir
    3 yumurta
    1 çay bardağı sıvı yağ
    Dereotu
    Çay kaşığının ucuyla tuz karabiber
    1 çay fincanı un


    HAZIRLANIŞI

    Kabaklar yıkanır, kabukları soyulur ve derince bir kapta rendelenir. Bir miktar tuz serpilip hafifçe sıkılarak suları akıtılır. Kabın içine un ilave edilir, tahta bir kaşıkla hafifçe çevrilir. Ufalanmış beyaz peynir, yıkanıp ince ince doğranmış dereotu, 2 yumurtanın sarısı, 1 yumurtanın tamamı ilave edilip birkaç defa tahta kaşıkla karıştırılır. Yağ ilave edilir ve hafifçe yağlanmış bir fırın kabına dökülür. 40 dakika kadar 180 derecede pişirilir.
#09.12.2007 13:05 0 0 0
  • paylaşımın için saol sindy
#10.12.2007 10:34 0 0 0
  • tariflerin için teşekkürler sindy ablacım
#14.02.2008 23:38 0 0 0
  • saoll eline sağlık
#18.04.2008 15:45 0 0 0
  • Tesekkürler Sindy.
#10.05.2008 16:21 0 0 0
  • Bu sanki mücverin firinda olani, daha yagsiz bir alternatif, tesekkürler Sindy
#08.09.2008 12:18 0 0 0
  • kabak işte yapılmasını bilen için mükemmel sonuç verir derder sağol
#30.09.2008 16:49 0 0 0