YALANCI TARHANA ÇORBASI

Son güncelleme: 10.12.2007 16:00
  • MALZEMELER
    5 çorba kaşığı un
    1 çorba kaşığı domates salçası
    ½ çorba kaşığı biber salçası
    3 çorba kaşığı sıvı yağ
    Tuz, nane, kırmızı biber
    10 su bardağı su
    YAPILIŞI:
    Tencereye yağı koyun ve unu ekleyin. Biraz kavurun. Domates ve biber salçasını ekleyin. Tuzu ilave edin. Topaklanma varsa, mikserle veya blenderla çırpın. Sıcak suyu azar azar ilave edin. Devamlı karıştırın. Kaynayıncaya kadar pişirin. 5 dakika kaynadıktan sonra oluşan köpükleri bir kaşıkla alıp, atın. Pişince üzerine nane ve kırmızı biber serperek servis yapın.
#10.12.2007 09:51 0 0 0
  • ellerine saglik SU-PERISI
#10.12.2007 16:00 0 0 0