Bülent Ersoy hastaneye kaldırıldı

Son güncelleme: 18.12.2022 13:09
  • Antalya'nın Kemer ilçesinde verdiği konser sırasında vücuduna elbisesindeki broş saplanan sanatçı Bülent Ersoy hastaneye kaldırıldı.
    Ersoy'a, Queen Elizabeth Otel'de konser verdiği sırada elbisesindeki broş saplandı.
    Geçirdiği kanama üzerine konsere ara veren Ersoy'a ilk müdahale otel doktoru tarafından yapıldı.
    Tansiyonu da düşen Ersoy, yaklaşık 1.5 saat otel kulisinde dinlendi.
    Kanaması devam eden Ersoy, daha sonra Kemer Anadolu Hastanesi'ne kaldırıldı.

    BÜLENT ERSOY TABURCU EDİLDİ

    Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Antalya'nın Kemer ilçesindeki bir otelde konser verdiği sırada, elbisesindeki broşun kasığına saplanması sonucu hafif şekilde yaralanan Bülent Ersoy, kaldırıldığı hastanede tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edildi.
    Kemer'deki bir otelde eşi Armağan Uzun'un ardından sahneye çıkan Bülent Ersoy, omuzları açık, beyaz renkli abiyesi ve takılardan oluşan kostümüyle yaklaşık 1,5 saat sahnede kaldı. Ersoy, konseri sırasında, eşi Armağan Uzun ile de sahnede dans etti.
    Konserin bir bölümünde görüntü alınmasına izin verilen basın mensuplarının salondan çıkarılmasının ardından Bülent Ersoy'un kostümünde bulunan broş, oturarak şarkı söylediği sırada kasığına saplandı. Şarkı söylemeye devam eden Bülent Ersoy, kostümündeki kan lekesinin büyümesi üzerine konserini keserek, kulise geçti. Konseri izleyenler arasında bulunan doktor Aykut Ensari tarafından müdahale edilen Bülent Ersoy, otele çağrılan bir ambulansla Kemer'deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanenin nöbetçi müdürü Doktor Can Akman, Bülent Ersoy'un durumunun ciddi olmadığını söyledi. Ersoy'un kasığında üçgen şeklinde bir kesik bulunduğunu kaydeden Dr. Akman, Ersoy'a iki gün süreyle dinlenmesinin önerildiğini anlattı.
    Tedavisi tamamlanan Bülent Ersoy taburcu edildikten sonra konser verdiği otelde istirahate çekildi.
    Otel Genel Müdürü İzzettin Yurtsever, yaşanan olayın kendilerini üzdüğünü söyledi.
    Bu arada, Bülent Ersoy'a kuliste yapılan müdahale sırasında, ne olduğunu fark edemeyen dinleyiciler, konser şartlarının yerine getirilmediğini öne sürerek, Ersoy ve otel yöneticilerini protesto ettiler ve konser ücretinin iadesini talep ettiler. İzleyiciler, otel yetkililerinin durumu izah etmesi üzerine konser verilen salonu terk ettiler.
#22.12.2007 16:46 1 0 0
  • allah allah o nasıl broşmuş bıçak gibi kanamış haberlerde gördüm
#22.12.2007 20:35 0 0 0
  • Bayramın 2'nci günü Antalya Kemer'deki 'Queen Elizabeth Otel'de konser verdiği sırada elbisesindeki broş iğnesi kasığına saplanan Bülent Ersoy, kanlar içinde kaldı. Ersoy, ambulansla hastaneye kaldırılırken, eşi Armağan Uzun da kendisini yalnız bırakmadı. Ersoy, tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edildi.

    Bülent Ersoy'un gerçekten yaralanmadığı, reklam amacıyla böyle bir girişimde bulunduğu iddialaranı yalanlayan Kemer Özel Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Dr. Çağlar Erözgen, Ersoy'un taktığı broşa bağlı olarak kasık bölgesinde oluşan kesiğe müdahale yapıldığını açıkladı. Dr. Erözgen, Bülent Ersoy'un hastaneye sabaha karşı saat 03.30 sıralarında geldiğini, kendisine Opr.Dr. Batur Işık'ın müdahale ettiğini, tedavisinin ardından taburcu edildiğini söyledi. Bülent Ersoy ve eşi Armağan Uzun, dün saat 19.00 sıralarında otelden ayrılarak İstanbul'a döndü.
#23.12.2007 18:42 0 0 0
NaZ NaZ foto
  • konular birlestirildi
#24.12.2007 19:24 0 0 0
  • geçmiş olsun
#25.12.2007 15:25 0 0 0
  • GEÖMİŞ OLSUN
#26.12.2007 04:10 0 0 0
  • Paylaşım için Teşekkürler Ellerine Emeğinize Sağlık
#18.12.2022 13:09 0 0 0