1-2 adet domates
Tuz, karabiber
3 çorba kaşığı un
4-5adet sivri biber
4 çorba kaşığı tereyağı
2 adet kuru soğan
3 adet yumurta
1 kg taze fasulye
1su bardağı süt
Hazırlanma Şekli
Fasulyeyi ayıklayıp ikiye kesin. Tuzlu suda haşlayıp süzün. Rendelenmiş soğanla minik minik doğranmış biberi 3 çorba kaşığı tereyağında kavurun. Fasulyeyi ekleyip kavurmaya devam edin. Rendelenen domatesi ilave edin. Domatesin suyu bitene kadar pişirin. Yumurtaları çırpın, un, süt ve tuz ilave ederek karıştırın. Tereyağını teflon tavaya sürün ve karışımından kepçe ile alarak krebin iki taraflı kızartın. Küçük küçük kesip fasulyeyi karışımla harmanlayın. Servis tabağına alın. Üzerine çok ince doğranmış maydanozla servis yapın.