Krepli Taze Fasulye

Son güncelleme: 26.12.2007 12:08
  • Malzemeler

    1-2 adet domates
    Tuz, karabiber
    3 çorba kaşığı un
    4-5adet sivri biber
    4 çorba kaşığı tereyağı
    2 adet kuru soğan
    3 adet yumurta
    1 kg taze fasulye
    1su bardağı süt

    Hazırlanma Şekli

    Fasulyeyi ayıklayıp ikiye kesin. Tuzlu suda haşlayıp süzün. Rendelenmiş soğanla minik minik doğranmış biberi 3 çorba kaşığı tereyağında kavurun. Fasulyeyi ekleyip kavurmaya devam edin. Rendelenen domatesi ilave edin. Domatesin suyu bitene kadar pişirin. Yumurtaları çırpın, un, süt ve tuz ilave ederek karıştırın. Tereyağını teflon tavaya sürün ve karışımından kepçe ile alarak krebin iki taraflı kızartın. Küçük küçük kesip fasulyeyi karışımla harmanlayın. Servis tabağına alın. Üzerine çok ince doğranmış maydanozla servis yapın.
#24.12.2007 13:01 0 0 0
  • tesekkurler SU-PERISI
#26.12.2007 12:08 0 0 0