Ahududu Sos

Son güncelleme: 08.07.2008 07:41
  • MALZEMELER

    500 gr ahududu
    2 normal su bardagi tozseker

    YAPILIŞ TARİFİ

    Ahududunu ( agaç çilegi) bir tencereye ezerek süzgeçten geçirin. Içine 2
    bardak seker katin. 5 dakika kaynatin. Un çorbasindan daha koyu kivama
    gelince atesten indirin.
    Not: Bu salçayi mevsiminde daha fazla ölçüde hazirlayip buzdolabinda
    saklamaniz da mümkündür. O zaman seker ölçüsü biraz artirilir
#06.01.2008 14:06 0 0 0
  • teşekkürler
#06.01.2008 16:45 0 0 0
  • Emegine saglık sindy.
#07.01.2008 07:54 0 0 0
  • tsk ler

    bu sos hangi yemek lere uygundur?
#25.02.2008 18:44 0 0 0
  • saoll eline sağlık
#18.04.2008 16:20 0 0 0
  • paylaşım için çok thanks....
#08.07.2008 07:41 0 0 0