TEŞEKKÜR EDERİM BU KONUDA BİR TAFSİYEDE BULUNACAM CİĞERLERİ KIZGIN YAĞA KOYMADAN ÖNCE BAHARAT ATILMASI DOĞRU DEĞİL PİŞİRDİKDEN SONRA ATILMASI DAHA UYGUN OLUR ÇÜNKİ CİĞER SERTLEŞİR VE YAĞDA KIZARAN BİBERİN SAĞLIK AÇISINDANDA ZARARI VAR KANSER ETKİSİ YAPAR PİŞİRDİKTEN SONRA İSTEĞE GÖRE ACILI VEYA ACISIZ TOZ KIRMIZI BİBER VE ÇOK AZ MİKTARDA KİMYON CİĞERİ DAHA YUMUŞAK VE LEZZETLİ YAPAR CİĞERLERİ KIZGIN YAĞA ATILDIĞINDA HEMEN KARIŞTIRMAYIN UN BİRAZ KAVRULSUN AKSİ HALDE HAMUR OLUR FAZLADA BEKLETMEYİN SERT DÜŞER VE LEZZETLİ OLMAZ AFİYET OLSUN