Bayern Münih´te çifte jübile

Son güncelleme: 27.10.2004 14:38
  • Scholl ve Elber, sezon sonunda futbola veda ediyor


    Mehmet Scholl, sık sık Türk takımlarının transfer gündemine de girmişti
    Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih, Mehmet Scholl ve Giovanni Elber için ortak bir bir jübile maçı organize edeceğini açıkladı.

    Bayern Münih menajeri Uli Hoeness, orta saha oyuncusu Mehmet Scholl ve eski futbolcuları Giovanni Elber'i bir jübile maçıyla yeşil sahalardan uğurlayacaklarını belirtti. Hoeness, 13 yıldır Bayern Münih forması giyen Scholl ve geçtiğimiz yıl Lyon'a transfer olan Brezilyalı golcü Elber için sezon sonunda ortak bir jübile maçı planladıklarını, ancak Bayern'in bu anlamlı maçta karşılaşacağı rakibi henüz belirlemediklerini ifade etti.

    Scholl'u sakatlıklar bitirdi

    34 yaşındaki Mehmet Scholl, 22 yaşında Karlsruhe'den Münih'e transfer oldu. Sezon sonunda futbolu bırakacağını açıklayan yıldız oyuncu, Alman millli takımına kadar yükseldiği kariyerinde sık sık sakatlıklarla boğuşmak zorunda kaldı. Annesi Türk olan Scholl, yaptığı açıklamalarla da Alman basının gözdesiydi. 32 yaşındaki Giovanni Elber ise 1997 - 2003 yılları arasında formasını giydiği Bayern'de 169 lig maçında 92 gol attı. Brzezilyalı forvet, sezon başında geçirdiği sakatlık yüzünden sezonu kapatmıştı.
#27.10.2004 14:38 0 0 0