Terim Floransa'ya dönmeye hazır..

Son güncelleme: 30.10.2004 18:38
  • Fiorentina'nın teknik direktörlük için isim ilk sırada anılana Fatih Terim, Floransa'ya dönmeye hazır.. Başarılı teknik adam "Floransa'ya tapıyorum. O kenti, o taraftarları, o harika deneyimi unutmak imkansız" dedi..

    Fiorentina'da teknik direktör arayışı sürüyor.
    Tuttosport, Mor Menekşelerin başına geçmesi muhtemel adaylar arasında Fatih Terim'i ön plana çıkardı. ACF Fiorentina'ya ilişkin haber, ''Terim: Floransa, sana tapıyorum'' cümlesinden oluşan sekiz sütunluk bir başlıkla sunuldu.

    Fatih Terim'in İtalyan menajeri Moreno Roggi'nin ACF Fiorentina Genel Direktörü Fabbrizio Lucchesi ile dün yaptığı görüşme, bugünkü tüm gazetelerde haber olarak yer aldı. İtalyan spor gazeteleri Terim'in eski takımı ACF Fiorentina'nın başına geçmeye hazır olduğuna, sözleşmede herhangi bir zorluk çıkarmayacağına işaret ettiler.

    -TERİM: ''PARA BELİRLEYİCİ UNSUR DEĞİL''

    Tuttosport gazetesi, kendisine telefonla ulaşılan Terim'in, ''Pazar günü derbi maçı izlediğim Milano'dan yeni döndüm. Ama isterlerse hemen gelebilirim. Floransa'ya tapıyorum. O kenti, o taraftarları, o harika deneyimi unutmak imkansız. Ama birkaç gün beklemek lazım'' dediğini yazdı.

    Corriere dello Sport'a göre ise Terim, ''Bitmez tükenmez bir sevgi nedeniyle hangi koşulda olursa olsun Floransa'da çalışmaya hazırım. Bu konuda para, belirleyici unsur değil'' ifadelerini kullandı. La Gazzetta dello Sport, Terim'in göreve hazır olduğunu belirterek, şu değerlendirmeye yer verdi:
    ''Yenilik, Türk teknik direktörün kente olan aşkından dolayı geleceğe ilişkin garanti ve uzun bir sözleşme gibi bir şart koşmamaya da razı. Bunları sahada yaptıklarıyla kazanmak istiyor.''

    -TERİM'İN OLASI RAKİPLERİ-

    Öte yandan İtalyan basınında ACF Fiorentina'nın teknik direktör arayışına dair haberlerde, Terim'in yanı sıra başka adayların isimleri de anılmaya devam ediyor.

    La Gazzetta dello Sport, ACF Fiorentina Başkanı Diego Della Valle'nin gönlündeki ilk ismin Cesare Prandelli olduğunu ileri sürdü. Prandelli'nin sezon başında AS Roma'dan istifa nedeni olan eşinin ağır hastalığının halen sürdüğüne işaret eden La Gazzetta, şu görüşe yer verdi:
    ''Başkan Della Valle, Prandelli'yi alabilmek için birkaç hafta, hatta birkaç ay beklemeye razı. Her durumda bu hafta AS Roma'nın eski teknik direktörünü iknaya ayrılacak. Diego Della Valle önümüzdeki günlerde onu bizzat arayarak ikna etmeye çalışacak.''

    La Gazzetta dello Sport, adaylar arasında Prandelli'nin yanı sıra Alberto Malesani'nin de ön planda olduğunu savundu. Corriere dello Sport ise ''Malesani'den Floransa'ya evet'' diye başlık attı.

    Haberde, Terim'in yanı sıra Malesani'nin de göreve hazır olduğunu Mor Menekşeli kulübe bildirdiği belirtildi.
    Tuttosport ise Fatih Terim ve Malesani'nin diğer adaylara oranla daha şanslı olduklarını ileri sürdü. Prandelli'nin eşinin hastalığı, Eriksson'un ise ekonomik gerekçelerle ACF Fiorentina'nın başına geçmelerinin zor bir ihtimal olduğuna işaret edildi.
#28.10.2004 00:47 0 0 0
  • Fatih Terim`e oy verin
    İsmi, üç yıl sonra Fiorentina`nın teknik direktör adayları arasında geçmeye başlayan ünlü teknik direktör Fatih Terim, takımın sitesindeki ankette de ön sırada...

    İŞTE ANTRENÖR OYLAMASINDA SON DURUM:


    Pin (aspettando Prandelli) 10,52% 768
    Malesani 8,94% 653
    Terim 37,66% 2750
    Cuper 2,48% 181
    Zaccheroni 2,56% 187
    Zoff 4,98% 364
    Delio Rossi 19,73% 1441
    De Canio 1,47% 107
    Camolese 0,73% 53
    Buso (fino a giugno) 5,74% 419
    Vialli 4,23% 309
    Bergomi 0,97% 71

    Totale Voti 7303


    http://www.fiorentina.it/TestSondaggi/sondaggio.asp?IDSondaggio=200

    adresinden oyunuzu kullanabilirsiniz
#28.10.2004 23:32 0 0 0
  • ELLERINE SAGLIK PASCAL. IYI BULMUSSUN. HEMEN FATIH TERIME OY VERELIM
#28.10.2004 23:36 0 0 0
  • pascaLL TeşekkürLer arkadaşım ....
#30.10.2004 18:38 0 0 0