Ançuezli Ekmek

Son güncelleme: 22.01.2008 10:18
  • Malzemeler :

    • 250 gr. margarin
    • 75 gr. Ançuez filetoları (yağda konserve)
    • 2 diş sarmısak
    • 2 yemek kaşığı limon suyu
    • Acı kırmızı biber
    • 1-2 dilim ekmek


    Hazırlanışı :
    Sarmısağı ezin. Ançuezleri süzün ve mikser yardımıyla ufalayın.

    Margarini bir kasede tahta kaşık yardımıyla krema kıvamına gelinceye kada çırpın ve ançuezleri ilave edipiyice karıştırın. Sarmısak, limon suyu ve kırmızı biberle tatlandırın.

    Bir kasenin içine koyup şeffaf folyo ile kapatın. 2 saat buzdolabında beklettikten sonra ekmek dilimlerinin üzerine sürüp servis yapın

#21.01.2008 12:29 0 0 0
  • tarifin için teşekkürler,eline saglık.
#21.01.2008 12:54 0 0 0
  • tarif icin tesekkurler AsYa
#22.01.2008 10:18 0 0 0