Kagitta Kuzu Kokoreç

Son güncelleme: 15.06.2009 20:13
  • Malzemeler
    Hazir kokoreç
    1 orta boy
    domates
    1 tatli kasigi kekik
    1 tatli kasigi kirmizi toz biber,
    tuz

    Tarifi
    Domateslerin kabugunu soyun, küp seklinde dograyin. Alacaginiz hazir kokoreçi parçalamadan 2 cm kalinliginda halka seklinde dograyin. 20*25 cm boyutlarinda bir aliminyum mutfak folyosunun içine kokoreçleri ve domatesleri koyun. Üzerlerine kekik, kirmizi biber ve tuzu ekin. Hava almayacak sekilde paketleyin. Sicak firinda veya yapismaz tavaya oturtup ocak üzerinde 10-15 dakika tutun. Sicak servis yapin.
#25.01.2008 17:09 0 0 0
  • yemem kesinlikle

    tarif icin tesekkurler SU-PERISI
#26.01.2008 11:41 0 0 0
  • paylşım için thanks
#07.07.2008 14:17 0 0 0
  • Bol bol yiyin arkadaşlar,yarın öbür gün AB.ne girersek daha yiyemezsiniz.
#17.12.2008 10:06 0 0 0
  • SU_PERİSİ guzel severım bende
    tsk M.Kutsi.CiL
    haklısınn nede olsa avrupa medenı toplum
    istakoz domuz etı yıyecek kadar medenıler
#17.12.2008 10:08 0 0 0
  • tsklerr bunu yemem ama kokorec süper gider aksamları dısarıda
#05.04.2009 16:26 0 0 0
  • bayılırım kokorece:D
#17.04.2009 21:06 0 0 0
  • emeklerine saglik
#15.06.2009 20:13 0 0 0