Güneş'e talih kuşu..

Son güncelleme: 02.11.2004 12:34
  • A Milli Futbol Takımı eski teknik direktörü Şenol Güneş'e, Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al Ain Kulübü talip oldu.. Güneş, menajer Bayram Tutumlu ile birlikte Cumartesi günü imza için Dubai'ye gidiyor..

    Fransız Alain Perrin'in görevine son veren Al Ain, menajer Bayram Tutumlu aracılığıyla Güneş'e teklifini iletti. Güneş ve Tutumlu Cumartesi günü Dubai'ye giderek, kulüp yetkilileriyle masaya oturacak. Şenol Güneş takımın maçını izleyip, tesisleri gezecek. Anlaşma sağlanması halinde Güneş'e saray yavrusunu andıran bir ev tahsis edilecek.

    SÜPER ŞARTLAR

    AL Ain Kulübü'nün, bir sezon karşılığında Şenol Güneş'e yaklaşık 1 - 1.5 milyon dolar ücret ödeyeceği, lig şampiyonluğu ve Asya Kupası'nın kazanılması halinde de 300'er bin dolar prim vereceği öğrenildi. Arap kulübünün ayrıca Güneş ailesinin tüm masraflarını karşılayacağı, çocuklarının okul giderlerini üstleneceği, sınırsız sayıda gidiş dönüş uçak bileti tahsis edeceği de kaydedildi. Arap kulübünün başkanlığını Şeyh Muhammed Bin Zayed Al-Nahyan yürütüyor.

    REDDETMİŞTİ

    AL Ain Kulübü, sezon başında da Şenol Güneş'e transfer teklifinde bulunmuş, ancak Güneş, 'Şu anda alilemle birlikte tatildeyim. Çalışmayı düşünmüyorum' yanıtını vermişti. Menajer Bayram Tutumlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, 'Al Ain Kulübü benden Türk bir hoca istedi. Ben de Güneş'i tavsiye ettim. Şenol Güneş teklifi yine kabul etmezse dünyaca ünlü Luis Fernandez'i göreve getirecekler' diye konuştu.
#02.11.2004 12:34 0 0 0