Balık Pastırması

Son güncelleme: 13.07.2008 21:24
  • noimage


    Balık Pastırması yapılışı:

    Malzemeler:
    Kılıç balığı filetoları
    1 paket kaya tuzu
    Çemen
    Yeşil salata

    Yemeğin Tarifi
    Kılıç balığı filetoları akşamdan 12 saat kaya tuzuna yatırılır.
    Bu süre tamamlanınca yıkanıp, tülbentle kurulanır.
    Üzeri çemenle kaplanıp kurutulur.
    Çemen ele yapışmayacak kıvama geldiği zaman, balık pastırması hazırdır.
    İnce dilimler halinde kesilir ve yeşil salata üzerinde servis yapılır.

    Afiyet Olsun...
#02.02.2008 07:11 0 0 0
  • pastırmayı severim ama balık pastırmasını hiç yemedim tadını bilmiyorum.paylaşımın için saol arkadaşım.
#02.02.2008 16:56 0 0 0
  • tarif icin tesekkurler
#03.02.2008 11:43 0 0 0
  • PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
#07.07.2008 15:18 0 0 0
  • İLGNÇ BİR SEY TEŞEKKÜRLER
#11.07.2008 10:18 0 0 0
  • paylaşımiçin teşekür
#13.07.2008 21:24 0 0 0