Balik yahnisi

Son güncelleme: 29.06.2023 14:03
  • MALZEMELER
    4 adet beyaz etli balik fletosu
    2 yemek kasigi zeytinyagi
    1 adet ince dogranmis sogan
    2 adet orta boy kabak
    100 gr. dogranmis mantar
    1 corba kasigi limon suyu
    Tuz - Karabiber

    HAZIRLANISI
    Yagsiz tavada baliklar kizartilir. Sogan, kabaklar ve karabiber marine edilir. Mantarlar da eklenerek kavrulur. Küp küp dogranmis domates ve limon suyu ilave edilir. Tuz eklenerek pisirilir. Iyice sos kivamina geldiginde baliklar ilave edilerek 5 dk. kadar daha pisirilir.

    AFIYET OLSUN
#17.06.2004 22:24 1 0 0
  • ellerinize saglik cok tsk ler ederim
#10.05.2005 00:57 0 0 0
  • ellerine saglik dostum denemek lazım aslında yaw saol............
#10.05.2005 18:22 0 0 0
  • Ellrine sağlık kardeşim
#21.09.2005 22:35 0 0 0
  • Ellerine saglik arkadasim
#27.09.2005 09:43 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 11:46 0 0 0
  • TaRIf iCin sAGol.....
#15.10.2005 23:12 0 0 0
  • ellerine sağlık paylaşım için
#20.10.2005 23:45 0 0 0
  • eline sağlık arkadaşım
#20.11.2005 15:46 0 0 0
  • ellerine sağlık tamda balık mevsimi
#28.11.2005 22:05 0 0 0
  • Ellerine saglıkteşekkürler afiyet olsun :cubuk:
#25.12.2005 13:27 0 0 0
  • Paylaşım ve emekleriniz için sonsuz teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun
#28.12.2005 00:53 0 0 0
  • ELLERİNİZE SAĞLIK,TADANLARA AFİYET OLSUN.
#26.02.2006 07:12 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#04.03.2006 19:31 0 0 0
  • teşekkürler
#03.07.2006 14:43 0 0 0
  • teşkürler paylaşım için
#07.07.2008 15:28 0 0 0
  • selamlar
    Cok ilginc bir sayfa.
#25.08.2008 21:18 0 0 0
  • Paylaşım için Teşekkürler
#29.06.2023 14:03 0 0 0