Krutonlu Çilbir

Son güncelleme: 18.04.2008 12:28
  • Malzemeler
    2 Dis Sarmisak
    6 Yumurta
    1.5 Su Bardagi Yogurt
    3 Çorba kasigi Tereyagi veya Siviyag
    2 Çay Fincani Kruton Ekmek
    1 Çay kasigi Kirmizibiber
    3-4 Dal Maydanoz
    Tuz

    Tarifi
    Sarimsagi az tuzla ezip yogurda ekleyin ve pütürsüz bir hale gelinceye kadar karistirin.
    Genis bir tencerede suyu kaynatip yumurtalarai teker teker kirin. Yumurtalarin beyazlari katilasinca delikli kavgirle süzüp yayvan bir servis tabagina alin.
    Yumurtalarin çevresine bir sira kruton ekmek dizip sicak olarak bekletin. Üzerine sarimsakli yogurdu dökün.
    Tereyagini kizdirip kirmizibiber ekleyin. Karisimi yogurdun üzerine gezdirin.
    Maydanozla süsleyip servis yapin.
#05.02.2008 01:06 0 0 0
  • ellerine saglik SU-PERISI
#06.02.2008 10:15 0 0 0
  • saollll tşk eline sağlıkk paylaşım içinde saolllllllllllllllllllllllllllllll
#18.04.2008 12:28 0 0 0