ÇILBIR

Son güncelleme: 19.03.2006 13:09
  • MALZEMELER
    yumurta
    yoğurt
    sarımsak
    margarin
    toz kırmızı biber
    tuz

    HAZIRLANIŞI
    Genişçe bir sahanın yarısına kadar su koyun, tuz ilave edin ve normal ateşte
    kaynatın. Kaynayan suyun içine istenildiği kadar yumurta kırın ve kapağı
    kapatarak kayısı olana kadar bekleyin.Sarımsakları döverek yoğurtla karıştırın.Tabaklara önce sarımsakla yoğurdu koyun üzerine pişen yumurtaları
    kevgirle süzerek yerleştirin.Harlı ateşte margarini eritin toz kırmızı biberi ilave edin ve biber yanmadan yumurtaların üzerinde gezdirin.
#31.10.2005 23:21 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 19:02 0 0 0
  • ellerinize sağlık.verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. ALLAH razı olsun
#28.12.2005 04:47 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 01:47 0 0 0
  • Paylaşımın için teşekkürler,ellerine emeklerine sağlık.
#19.03.2006 10:38 0 0 0
  • sagolasın arkadaşımda bu yemek van aait bir yemek türü yanılmıyorum degilmi
#19.03.2006 12:45 0 0 0
  • bir kere yemiştim ama pek beğenmedim zevk meselesi işte buna bayılanlarda var..örnek eşim
#19.03.2006 13:09 0 0 0