Eş Değiştirme Siteleri İnternette Kol Geziyor

Son güncelleme: 19.06.2013 13:40
  • GÜLGÜZELİ NE : NEDEN İSTEK VE MERAK UYANDIRSIN .EYER BU BİLİNÇALTINDA VARSA SENİN BU TÜR ŞEYLER O ZAMAN İSTEK VE MERAK UYANDIRIR.ZATEN BU ŞEYLER VARSA BİLİNÇALTINDA ARTIK TAHRİK UNSURUNADA GEREK YOK ZATEN İÇİNDE OLAN İLLA BİŞEY YAPACAK.İKİNCİSİ BEN TASVİP EDİYORUM DEMEDİM YAPILMASINA KESİNLİKLE KARŞIYIM.AMA İRADESİNE HAKİM HER İNSAN BUNDAN ETKİLENMEZ . SADECE İRADESİNE HAKİM OLAMAYANLAR ETKİLERNİR .EYER SEN İRADENE HAKİM DEYİLSEN ZATEN BİR YOLUNU BULUR KOPARSIN...
#18.12.2009 17:03 0 0 0
  • herkesişine nickiyle yazan üye:Henüz ilk mesajı yazıyorsun ve tepeden inme yazıyorsun,anladığım kadarı ile sen birkaç nickle yazan üyelerden birisin.Kendi yazına kendin başka bir nickle leyhte yorum yazıyorsun.Yazdığın kelimeler toplum kültürümüz onaylamadığı şeyler.Yöneticilerimizin bunu hemen çözmesi gerekirdi ama gözden kaçtı herhalde.Sen kesin olarak sürekli yazan bir üyenin yedek nickisin.Sitede bunu yapan var siyaset bölümündede oluyor bunlar.Geyik bölümündede oluyor.Forumun tadını kaçırıyorsunuz.Nefret uyandırıyorsunuz.
#18.12.2009 17:17 0 0 0
  • Neler var ne acaip insanlar var hayatta...
    Herkes sahsından sorumlu deyip böylesine cirkinlikleri görmemezlikten gelinmez.
    Herkesişine arkadas diyorsun ki sizene herkesin hayatı tercih meselesi diyorsunuz.
    İbadette kabahatte gizlidir sözünden haberdar degilsiniz belli ki.
    Alenen meşru hale getirmek toplumsal ahlak çöküşünden baska bir yere gitmez...
#18.12.2009 18:33 0 0 0
  • Karakız' a:
    Konuyu kişisel özgürlükler kişisel tercihler başkasına ne gibi düşünüp bu şekilde yorumlar yazanlara destek veriyorsun ama gelsen bu konuyu bir daha düşün olmazsa bir daha düşün.
    Çünkü:
    yüce yaratıcımız Allah (c.c.)ın karar verdiği bir konuda onun kötü dediği bir şeye iyi demek insanı iyi bir yere götürmez.
    Toplum içinde yaşayanlar toplumun değerlerine sahip çıkarak yaşamak zorundadırlar eğer bu toplumun değerlerini benimsemiyorlarsa kendilerine uygun toplum bulsunlar bunada itirazımız yok!!!.
#18.12.2009 19:52 0 0 0
  • nichole ben ii demiyorum ki diyorumki ALlah bi akil vermiş beLLide kuraLLar vermiş

    bunlari kim nasiL yaşarsa yaşasin önce kendimize bakmaLiyiz kimse bizi alakadar etmez
#21.12.2009 08:08 0 0 0
  • herkesişine üye bu konuya balıklama dalmış.Anlaşılan o ki uçkuruna düşkün olduğu belli oluyor .Kınayacağı yerde fuhuşa çanak tutuyor.Hani tepkin be kardeşim.Utanmadan sana ne bana ne diyor.Gözün şimdi görmez ama yakınlarından birinin o ortama kapıldığında gözün açılır merak etme!..Demek ki bu arkadaş bu işi gizli yapıyor ki herkesi dolaylı yönden susturmaya çalışıyor..
    Senin laflarını akıllı olan zaten tutrmaz.Boşuna fuhşiyatı bize iyi yapıyorlarmış demeye hakkın yok..
#22.12.2009 00:10 0 0 0
  • herkes işine nin de yapmak istediği, abes görüşleri savunup antipati toplamak tepki yaratmak. önce küçük beyininizi büyütün ufkunuzu bir açın sonra yorum yapın. yanlış olan birşeyi ısrarla savunmanın getirisi ne olabilir acaba.
    tavsip etmiyorum ben... insan içinde yoksa yapmazmış peki neden ahlaka ters düşen yayınlar televizyonlarda özgürce gösterilmiyor. rtük niye var.
    neyse anlamak istemeyene davul zurna az gelir...
#22.12.2009 10:53 0 0 0
  • Bu konu hakkında fazla konuşursam cılgı çıkar.Hevesli olan o gruplara katılsın.Ondan sonra da ben namuslıuyum demeye kalkmasın...Sözüm bu işe karışmak isteyen hevesli kimselere aittir.
#23.12.2009 08:37 0 0 0
  • Hiç biriniz dürüst değilsiniz,

    Ben bir swinger olarak özgürlük hakkımı kullanıyorum.Dinden uzaklaşma diyenlere lafım.Müslümanlıkta 3 - 4 tane kadın alabiliyorsun bu çokmu dürüst. Hz. Muhammed 12 yaşındaki kızı karısı olarak alıyor...bunlar ahlaksızlık değilde swinger olmakmı ahlaksızlık....kimbilir hepinizin kafasında ne fantaziler var ama kendinize bile itiraf edemiyorsunuz neden...çünkü çevre çok yadırgar kimbilir kimler ne söyler....attınızmı mangalda kül bırakmıyorsunuz....herkes herkesin düşüncesinede tercihlerinede saygı duyacak.......
#04.01.2010 12:50 0 0 0
  • ahlak bozukluundan başak bişi diil
#04.01.2010 15:02 0 0 0
  • @uzaklar06 adlı üyeden alıntı:
    Hiç biriniz dürüst değilsiniz,

    Ben bir swinger olarak özgürlük hakkımı kullanıyorum.Dinden uzaklaşma diyenlere lafım.Müslümanlıkta 3 - 4 tane kadın alabiliyorsun bu çokmu dürüst. Hz. Muhammed 12 yaşındaki kızı karısı olarak alıyor...bunlar ahlaksızlık değilde swinger olmakmı ahlaksızlık....kimbilir hepinizin kafasında ne fantaziler var ama kendinize bile itiraf edemiyorsunuz neden...çünkü çevre çok yadırgar kimbilir kimler ne söyler....attınızmı mangalda kül bırakmıyorsunuz....herkes herkesin düşüncesinede tercihlerinede saygı duyacak.......
    Orijinali Göster...


    Kafan Mı GüzeL Arkada$ ??? Ettiqin LafLarın Farkında MıSın ? Peyqamber Efendimizin Adını Aqzına aLma !!!
#04.01.2010 18:33 0 0 0
  • Asıl ayıp sizin yazdıklarınızdır.kimsenin özel hayatı sizi ilgilendirmez .insanları ahlaksızlıkla suçlamaya nerden hakkınız var anlamadım.nerden geliyor bu kendinize olan güven?herşeyi biliyorum sanıyorsunuz.Dini kutsal kitapları ve allahı bu işlere karıştırarak bence asıl günah sizin boynunuzda.
    cinsellikte sekste yemek içmek kadar doğaldır.ayrıca kim nasıl isterse öyle yaşar ister eşcinsel olur isterse eş değiştirir.sizene!!!
    ayrıca size zarar veren sataşan yokki kimseyi yargılama hakkına sahip değilsiniz.herkes özgürdür.
    herkes birbiriyle aynı zevklere sahip olacak herkes aynı şeylerden tatmin olacak diye bişey yok.
    başkasına zarar verilmediği sürece herkes istediğini yaşar ve paylaşır,
    sizede böyle uzaktan ahkam kesip dini kulanarak sataşmak kalır...
#28.01.2010 15:24 0 0 0
  • bana göre dehşet verici bir şey
#04.03.2010 12:20 0 0 0
  • Allah sonumuzu hayır etsin... Daha ne ahlaksızlıklar yaşanacak acaba...
#04.03.2010 21:18 0 0 0
  • hanginiz dininizin gerektirdiklerini yeterince uyguluyorsunuz.hanginiz kuranı kerim in anlamını biliyorsunuz.buraya çıkıp herkese karışıyorsunuz.mademki yanlış neden okuyup yorum yapıyorsunuz.sizdemi aranıyorsunuz.sonrada biz müslüman onlare dinsizmi oluyor.siz önce kendinize bakın sonra herkesin görüşü hakkında yorum yapın
#18.05.2010 14:17 0 0 0
  • arkadaşlar isteyen internet aleminde istediğini açabilir. bu mesele halkımızın meselesi insanın içinde olacak dışında değil.
#03.03.2011 09:45 0 0 0
  • Bunlara fırsat veren sisteme yazıklar olsun....Devlet bunlara dur demeiyecekmi..Bugün eşini değiştiren yarın nelre yapmaz ki.......
#05.11.2011 20:33 0 0 0
#06.11.2011 19:22 0 0 0
  • Frederik Engels 1860 larda şöyle diyor: "Bir erkek elmayı ısırdığında, elmanın halen sağlam kaldığını zannediyor."
    Napolyon, kimsesiz sokak çocuklarıın müthiş artışına gösterilen toplumsal tepki karşısında şu kararı alıyor:
    "Çocuklar hangi anneden doğmuşsa, o kadının o andaki kocası kim olursa olsun, o çocuğun babasıdır"
    Sultan II. Murat seferde öldüğünde, cesedi sefer alanlarında henüz çadırda iken, Fatih sultan Mehmet en yakın akrabalarının 151 tanesini hemen boğduruyor. Buna kundakdaki üvey kardeşi de dahil...
    Ahlak adına ahkam kesmenin hiçbir etkisi ve değeri olmadı ve olmayacak. boşuna kendi-kendinizle savaşmayın.
    Yeni bilim yasalarına yoğunlaşın(görelilik, kuantum mekaniği, kaos fiziği, moleküler biyoloji, biyokimya, genetik, protein dizilerinin çözümü vb.)
    yeni bilim yasaları temelinde yükselen yeni bilimsel kültürü (ya da yeni uygarlığı) anlamaya-sahiplenmeye; bu pencereden "evreni-dünyayı-insan türünü ve birey olarak insanı" yeniden tasvir etmeye, kendi ufkunuzda devrim yaratmaya başlayın.
    Birkaç on yıllık zaman ölçeği ile yapılanmış sınırlı zihinsel fonksiyonlarınızın demir parmaklıklarını kırın; askari jeolojik zaman ölçeğinde algılayabilecek 'yeni zihinsel yapılanmanıza' izin verin ve zihninizi özgürleştirin. Amin maalouf'un çığlığına kulak verin. Duymamış olabilirsiniz, Maalouf "Çivisi çıkmış dünya" denemesinin alt başlığında "uygarlıklarımız çökerken" diye çığlık atarken, insanlığın pusulasız bir gemide felakete doğru yol aldığını haykırıyor, bu sesi dinleyin ve anlamlandırmaya çalışın: Yeni bir paradigmaya olan ertelenemez ihtiyacın ne olduğuna yoğunlaşın.
#08.11.2011 08:10 0 0 0