tatmadım ama tavsiye etmiyorum,hösmerim

Son güncelleme: 05.05.2008 14:09
  • * Yarım kg taze tuzsuz peynir(veya suyu süzülmüş süt kesiği)
    * 2 çorba kaşığı un 1 su bardağı şeker

    Yapılışı:
    HÖŞMERİM:
    YAPILIŞI :

    1— Çatalla ezilmiş peynir veya süt kesiği hafif ateşte karıştırarak eritilir.
    2— Un bir tencerede ve hafif ateşte karıştırarak çok açık pembe kavrulur.
    3— Erimiş peynire,kavrulmuş un,şeker ilâve edilip karıştıra karıştıra yağı çıkıncaya kadar pişirilir,
    4— Ateşten alınıp 10 dakika kadar ağzı kapalı olarak dinlen;
    dirilir.
#09.04.2008 16:54 0 0 0
  • Höşmerimin peynirlisini yemedim fakat peynirsiz yapılanı harika olur.
#10.04.2008 17:44 0 0 0
  • süper bişe sen ağzının tadını bilmiorsun galiba tavsiyem etmem dior
#20.04.2008 13:37 0 0 0
  • AH birde bizim afyonda yapılırsa yemede yanında yat
#28.04.2008 21:08 0 0 0
  • tşk
#01.05.2008 15:26 0 0 0
  • Madem ki tatmadın Neden tavsiye etmiyorsun anlamadım :D

    Ben hem tattım hem de yedim :D Herkese tavsiye ederim...

    Hikayesi de güzeldir... Ben anlatmayayım araştırın ve öğrenin...
#05.05.2008 14:04 0 0 0
  • @MechhuL adlı üyeden alıntı:
    Madem ki tatmadın Neden tavsiye etmiyorsun anlamadım :D

    Ben hem tattım hem de yedim :D Herkese tavsiye ederim...

    Hikayesi de güzeldir... Ben anlatmayayım araştırın ve öğrenin...
    Orijinali Göster...
    Madem ki tatmadın Neden tavsiye etmiyorsun anlamadım :D

    Ben hem tattım hem de yedim :D Herkese tavsiye ederim...

    Hikayesi de güzeldir... Ben anlatmayayım araştırın ve öğrenin...

    nerde yedin bizim neden haberimiz yok :D
#05.05.2008 14:09 0 0 0