rokoko tatlısı

Son güncelleme: 16.04.2008 20:01
  • MALZEMELER
    · 2 Paket kremşanti

    · 1 Paket fındık

    · 2 Adet tadelle

    · 1 Kaşık mısır nişastası

    · 1 Çorba kaşığı kakao

    · Biraz meyve suyu şekerlemesi

    · 1 Paket fındıklı bisküvi



    YAPILIŞI
    Kremşanti sütle çırpılır içine dövülmüş fındık ve tadelle ufalanır,bisküvi kırılır ,meyve şekerlemesi konur karıştırılır,yuvarlak kaseye yarısı konur bastırılır yarısına bir kaşık kakao karıştırılır ,üstüne konur ,buzlukta bir gece bekletilir ,servis tabağına ters çevrilir. Sos dökülüp servis yapılır.



    SOS
    ½ Su bardağı şeker ,bir kaşık nişasta ,bir yumurta sarısı, bir kaşık kakao, bir bardak süt,vanilya pişirilir pastayla servis yapılır
#09.04.2008 16:59 0 0 0
  • Güzel tarifleriniz için teşekkürler.
#10.04.2008 18:05 0 0 0
  • saoll tskk
#16.04.2008 20:01 0 0 0