KÜLBASTI

Son güncelleme: 04.11.2009 19:12
  • KÜLBASTI

    M a l z e m e l e r

    * 1 kg. dana bonfile,
    * 1 adet domates,
    * 1 baş sarımsak,
    * 1 yemek kaşığı biber salçası,
    * Zeytinyağı,
    * Kuru nane, karabiber, tuz,
    * Pul biber.

    noimage
    HAZIRLANIŞI:

    Dana bonfile 200 gr. halinde 5 parçaya bölünür. Muşta ile dövülerek yastılanır. Domates ve sarımsak ezilir. Biber Salçası, pul biber, zeytin yağı, nane, kara biber, ezilmiş domates ve sarımsak karıştırılır ve et ile terbiyelenir. Terbiyelenen et ızgarada pişirilir. Servise sunulur.
#23.11.2004 16:28 0 0 0
  • nefiz görünüyor...çıtır, çıtır yemek lazım...! ellerine sağlık arkadaşım...
#19.12.2004 17:54 0 0 0
  • güzel ellerinize saglik tsk ler ederim
#14.05.2005 15:10 0 0 0
  • saol dostum.
#17.05.2005 17:10 0 0 0
  • teşekkürler
#19.05.2005 21:38 0 0 0
  • Ellerine saglik..
    Tarif icin sagol!..
#20.05.2005 15:34 0 0 0
  • Ellrine sağlık kardeşim
#21.09.2005 22:26 0 0 0
  • Ellerine saglik arkadasim
#27.09.2005 11:41 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 11:42 0 0 0
  • GS2004 tarifleriniz için teşekkürler elinize sağlık
#11.12.2005 22:59 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 12:52 0 0 0
  • Paylaşma isteğiniz neticesinde verdiğiniz emeklerinizin hepsine tek tek teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun
#28.12.2005 01:24 0 0 0
  • ELLERİNİZE SAĞLIK,TADANLARA AFİYET OLSUN.
#26.02.2006 07:22 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#03.03.2006 20:57 0 0 0
  • teşekkürler
#03.07.2006 14:53 0 0 0
  • harika ellerine sağlık
#04.11.2009 19:12 0 0 0