Yalancı Romantik

Son güncelleme: 18.12.2022 13:23
  • noimage


    noimage

    O eskiden bir romantikti, şimdi evlilikte beş yılı doldurmuş bir koca.. Eve gelirken çiçek getirir, eşinin kulağına güzel sözler fısıldardı. Karısını elde edene kadar bir erkeğin yapması gereken ne varsa yaptı. Ama herşey köprüyü geçene kadarmış.

    "Yalancı Romantik" evlilikte kadının ve erkeğin değişimini, gelişimini ve bazen de gerilemesini anlatan bir durum komedisi.

    noimage


    YAPIMCI
    MinT

    YÖNETMEN
    Birkan Uz

    Yapımcı - Senaryo Edt.
    Birol Güven

    SENARYO
    Murat ARAS
    Metin AÇIKGÖZ
    noimageAHMET (Hakan YILMAZ)

    Aşkı evleninceye kadar olan erkeklerden. Evlendikten sonra giderek özüne döndü. Karısına olan ilgi ve alakası sadece yatak odası düzeyine geriledi. Televizyon kumandasıyla karısından daha çok vakit geçiriyor. Eskiden bir futbolcuyken sakatlanarak yeşil sahalara veda etti ve küçük bir televizyonda futbol yorumculuğuna başladı. Amacı bir gün büyük bir kanala transfer olmak.


    noimageİPEK (Ebru CÜNDÜBEYOĞLU)
    Büyük umutlarla evlenen kadınlardan. Fakat evlendiği romantik ve aşk dolu adamın sonradan bir oduna dönüşeceğini nerden bilebilirdi. Yapılacak tek şey var, kocasını adam etmek.


    noimageNECMİ (Atılgan GÜMÜŞ)
    Dışarda çok fazla kadın var ve boşa harcayacak zaman yok. Evlenmek tamamen enayilik. Gerçi insan bazen eve gelince sıcak bir çorba aramıyor değil. Yine de pire için yorgan yakılmaz.

    noimageDERYA (Seray SEVER)
    Aylık bir dergide ilişkiler üzerine yazılar yazıyor. Artık erkeklerin de hormonlu olduğuna inanıyor. Onların elinde oyuncak olacağına, onları oyuncak etmek çok daha eğlenceli.


    noimageRAMO (Melih EKENER)

    Köyden inmiş şehire, savrula savrula Kuşburnu Kafeye kadar gelmiş, garsonluk yapıyor. Cast ajansından hep figurasyona çağırıyorlar ama o bir gün oyuncu olacak.


    noimageNURDAN (Zerrin SÜMER)

    Bütün eşi dostu komşusu torun sahibi oldu ama onda daha siftah yok. Bu problemi çözecek. Bunun için tek yol tabi ki kızı İpek'i ikna etmek.


    noimageOSMAN (Yalçın MENTEŞ)

    Batık Osman kumarın her türlüsünü severek oynuyor. Tüm kumarbazlar gibi tutturacağı günü bekliyor. Ama bir gün kazanması için sürekli oynamaya devam etmesi lazım. Onun bu kaynak arayışı başta Ahmet olmak üzere herkesi çok geriyor.

    noimage
#23.04.2008 20:13 1 0 0
  • Paylaşım için Teşekkürler Ellerine Emeğinize Sağlık
#18.12.2022 13:23 0 0 0