İntihar Eden Satanist Kedi

Son güncelleme: 21.10.2008 19:25
  • eşi bulunmaz bir kediydi, oturmuş bir kişiliğin sahibiydi.
    ne var ki son zamanlarında dalgındı, deniz kıyısında cigarasından derin derin nefes alıp hiç anlamadığım kavramları mırıldanırdı. "latince bilmeden olmaz evladım agatho" derdi, latince tüm kültürlerin temeliymiş.
    küçüktüm anlamazdım, nemli rüzgarda ürperen bıyıklarına bakıp, içimden "üzülme" derdim "üzülme kedicik". ben kumdan kaleler yaparken o durmadan okur, cigaralarını uç uca ekler düşünürdü. öyle anlarda ona sarılmak isterdim. ama o çok mağrurdu. sanki hava her an onu tedirgin eden bir fikir doğururdu.

    beni görsün isterdim "sen mi geldin agatho? geç şöyle otur" desin...
    ve bir gün sahilde onu bulamadım. çivi gibi yağan kasım yağmuru altında ondan arda kalanları aradım, o bana denizin içinden baktı, mütebessüm. aykırı bir kedi olmanın yükü ağır gelmişti omuzlarına. o gün onun ne demek istediğini anladım ve bir daha hiç ama hiç ağlamadım.
    şimdi lastik ayakkabıları, beyaz tişörtü ve karışmış sakallarıyla otuzluk bir adam bekliyor deniz kıyısında. gözlerinde tuzun buğusu, sakallarında şarap kokusu. kucağında bir kedi yavrusu; ve dokusu, bakışları tıpkı onun gibi. "piscus vitero omno lumi satana" dedi ve denizin bedenine ekledi yepyeni bir teni. dalgaların kırıldığı yerde deniz bu yorgun adama baktı, adamın genzinden bir damla yaş boğazına aktı. ve "anlıyorum" dedi adam "evet, şimdi daha iyi anlıyorum ölümcül davanı... kedi, çok bekletme beni".
#01.12.2004 11:36 0 0 0
  • toprağı bol olsun
#01.12.2004 11:58 0 0 0
  • kediler nasıl kesiliyo

    kesilip napılıyo

    dünyada nekadar satanist var
    bunlar neyden kaynaklanıyo

    satanistlerin baş lideri kim adı ne erkek kadın fark ediyo mu?
#21.10.2008 12:02 0 0 0
  • hahahahhaha
#21.10.2008 19:25 0 0 0