Colman Trabzonsporda

Son güncelleme: 09.06.2008 15:54
  • noimage

    noimage
    Colman nasıl bir oyuncu
    23 Mayıs 2008 / 09:40
    Trabzonspor kulübü tarafından 5 yıllık imza atırılan Arjantinli Colman'ın kariyeri ile ilgili kulübün resmi internet sitesinde bilgi verildi.




    Trabzonspor kulübü tarafından 5 yıllık imza atırılan Arjantinli Colman'ın kariyeri ile ilgili kulübün resmi internet sitesinde bilgi verildi.
    İşte Colman'ın kariyeri:
    Arjantinli orta saha oyuncusu Gustavo Colman 19 Nisan 1985 tarihinde Buenos Aires'in Pilar kentinde dünya geldi.

    Kariyerine 2003 yılında Arjantin Primera ligi takımlarından Chacarita Juniors'da başladı. Daha sonra yine Arjantin'in Los Funebreros takımına transfer oldu. Colman 2006 yılında Belçika'nın K.F.C. Germinal Beerschot takımıyla sözleşme imzaladı.

    Burada gösterdiği performansla kısa süre içerisinde ilk onbirde kendine yer buldu. Colman, Germinal Beerchot formasıyla iki sezonda forma giydiği 45 karşılaşmada rakip fileleri 4 kez havalandırdı.
    Trabzonsporumuz

    trabzonspor
    trabzonspor resimleri
    trabzonspor com
    www trabzonspor
    trabzonspor org
    fenerbahçe trabzonspor
    trabzonspor org tr
    www trabzonspor com
    www trabzonspor org tr
    galatasaray trabzonspor
    www trabzonspor org
    trabzonspor maçı
    trabzonspor haberleri
    trabzonspor vllaznia
    trabzonspor sivasspor
    trabzonspor transfer
    trabzonspor resmi
    trabzonspor intertoto
    trabzonspor haber
    trabzonspor com tr
    trabzonspor taraftar
    fenerbahçe trabzonspor maçı
#23.05.2008 09:19 0 0 0
  • Abi coştunuz valla
#23.05.2008 12:46 0 0 0
  • noimage
    Trabzonspor'un ilk Arjantinlisi
    23 Mayıs 2008

    Trabzonspor, Arjantinli oyuncu Gustavo Colman'ı transfer ederek tarihinde ilk kez bir Arjantinli oyuncuyu bünyesine kattı.




    Trabzonspor, Belçika'nın Germinal Beerschot takımında forma giyen Arjantinli oyuncu Gustavo Colman'ı transfer ederek tarihinde ilk kez bir Arjantinli oyuncuyu bünyesine kattı. Colman, Trabzonspor'un 69. yabancı oyuncusu oldu.

    Trabzonspor, bugüne kadar 5 kıta, 31 ülkeden 69 yabancı oyuncu transfer etti. Bordo-mavili Karadeniz temsilcisi, bugüne kadar yaptığı yabancı transferlerin çoğunu 8 oyuncu ile Brezilya'dan yaptı.

    Trabzonspor, 41 yıllık tarihinde en çok oyuncu transferini Brezilya'dan yaparken, Belçika'nın Germinal Beerschot takımında transfer ettiği Gustavo Colman ise Trabzonspor'un tarihindeki ilk Arjantinli oyuncu oldu. Bordo-mavili takım, 8 oyuncuyla en çok transferi Güney Amerika ülkesi olan Brezilya'dan yaparken, bu ülkeyi 6'şar oyuncuyla Gürcistan ve Yugoslavya takip etti. Bordo-mavili takımda 5'er Belçikalı ve Ukraynalı, 3'er Makedon ve Ganalı, 2'şer Alman, Çek, Nijeryalı, Polanyalı, Sırp, Hırvat ve Bulgar ve birer tane de Rumen, Danimarkalı, Azeri, Kamerunlu, İngiliz, Norveçli, Perulu, Arnavut, Avustralyalı, Fransız, Güney Koreli, Gineli, Belaruslu, Hollanda, Mısırlı, İsveçli ve Arjantinli futbolcu transfer etti.

    Trabzonspor'un Zagreb'de 4 yıllık sözleşme imzaladığı Hırvat oyuncu Hrvoje Cale'den sonra Arjantinli oyuncu Gustavo Colman'ı 5 yıllığına renklerine bağlayarak ikinci yabancı transferini gerçekleştirmiş oldu. Bordo-mavili takım, transferde bu sezon Ceyhun Gülselam, Hrjoje Cale ve Gustavo Colman ile sözleşme imzaladı.

    Sadri Şener'in de Trabzonspor'da başkanlık yaptığı bütün dönemlerde, Victor, Yuri, Cizyo, Gusiev, Kotehorov, Beradze, Şota ve Arçil, Hrvoje Cale ve Gustavo Colman ile sözleşme imzalandı.

    Arjantinli orta saha oyuncusu Gustavo Colman, 19 Nisan 1985 tarihinde Buenos Aires'in Pilar kentinde dünya geldi. Kariyerine 2003 yılında Arjantin Primera ligi takımlarından Chacarita Juniors'da başladı. Daha sonra yine Arjantin'in Los Funebreros takımına transfer oldu. Colman 2006 yılında Belçika'nın Germinal Beerschot takımıyla sözleşme imzaladı. Burada gösterdiği performansla kısa süre içerisinde ilk onbirde kendine yer buldu. Colman, Germinal Beerchot formasıyla iki sezonda forma giydiği 45 karşılaşmada rakip fileleri 4 kez havalandırdı.



    Kaynak: noimage
#23.05.2008 16:31 0 0 0
  • noimage
    Colman Trabzon'a geldi
    23 Mayıs 2008 / 20:00
    Trabzonspor'un Arjantinli yıldızı Colman Trabzon'a geldi.




    Trabzonspor'un yeni transferi Colman, Başkan Sadri Şener ve Mali Sayman Mahmut Aksu ile birlikteTrabzon'a geldi.
    Colman'ı Trabzon Havalanı'nda yöneticiler Hayrettin Hacısalihoğlu, Hasan Yener, İhsan Alioğlu, Levent Erkuloğlu, Celil Hekimoğlu ve Kenan Sönmez karşıladı.
    Colman'ı Trabzon Havalanı'nda az sayıda taraftarın karşılaması dikkat çekti.
    Colman'ı Farozlu Taraftar Derneği Başkan ve yönetim kurulu karşılayarak çiçek verdi.
    ŞENER: "TRANSFER ÇALIŞMALARI İYİ GİDİYOR"

    Transfer çalışmalarının iyi gittiğini söyleyen Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, şu ana kadar Ceyhun Gülselam, Hrvoje Cale, Gustavo Colman ve Giray Kaçar olmak üzere 4 futbolcu ile anlaşma imzaladıklarını belirtti.
    Vestel Manisaspor'dan Selçuk ve Burak için görüşmelerin devam ettiğini anlatan Şener, bu futbolcular için cumartesi akşama kadar bir opsiyonlarının olduğunu belirtti.

    Öte yandan, Bordo-Mavililer, Gustavo Colman ve OTAŞ Spor'dan transfer ettiği Giray Kaçar için cumartesi günü saat 12.00'de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın önünde imza töreni düzenleyecek.
    noimage


    Kaynak: noimage
#23.05.2008 20:28 0 0 0
  • Çok transfer yapmak çok iyi olacak anlamına gelmez izleyip göreceğiz inşallah iyi çıkarlar.
#23.05.2008 21:12 0 0 0
  • hayirli olur artik sampiyon olma sirasi geldi bence sirasi size
#24.05.2008 09:26 0 0 0
  • Bilgi ve paylaşım için teşekkürler emeklerinize sağlık
#24.05.2008 09:38 0 0 0
  • noimage
    Colman İstanbul'a geldi F. Galeri
    23 Mayıs 2008 / 16:09
    Trabzonspor'un uzun bir süreden beri peşinde olduğu Gustavo Colman İstanbul'a geldi.




    Trabzonspor'un Belçika'nın Germinal Beerschot takımından uzun uğraşlar sonucu transfer ettiği 23 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu Gustavo Colman Türkiye'ye geldi.

    Trabzonspor'un ilk Arjantinli futbolcusu olarak beş yıllık sözleşmeye imza atan Gustavo Colman, teknik direktör Ersun Yanal ve tangocunun transferi için uzun uğraşlar veren bordo mavili kulübün mali saymanı Mahmut Aksu, Türk Hava Yolları'nın(THY) tarifeli uçağıyla bugün saat 15:30'da Brüksel'den İstanbul'a geldi.

    Atatürk Havalimanı'nda gazetecilere büyük bir takımda top koşturacağı için çok heyecanlandığını belirten Colman, "Türkiye'deki Arjantinlilerle transferim hakkında konuşmadım. Trabzonspor'un büyük bir takım olduğunu biliyordum. Şampiyonluk görmeye geldim. Bu takımda top koşturacağım için çok mutluyum" dedi. Trabzonspor formasıyla basın mensuplarına poz veren Colman ve yöneticiler saat 17:30 uçağıyla Trabzon'a geçti.

    COLMAN KİMDİR?

    Arjantinli orta saha oyuncusu Gustavo Colman 19 Nisan 1985 tarihinde Buenos Aires'in Pilar kentinde dünya geldi. Kariyerine 2003 yılında Arjantin Primera ligi takımlarından Chacarita Juniors'da başladı. Daha sonra yine Arjantin'in Los Funebreros takımına transfer oldu. Colman 2006 yılında Belçika'nın K.F.C. Germinal Beerschot takımıyla sözleşme imzaladı.

    Burada gösterdiği performansla kısa süre içerisinde ilk onbirde kendine yer buldu. Colman, Germinal Beerchot formasıyla iki sezonda forma giydiği 45 karşılaşmada rakip fileleri 4 kez havalandırdı.


    Heber ve Fotoğraflar: Aytekin AKAY / haber61.net - İstanbul


    Kaynak: noimage
#24.05.2008 10:23 0 0 0
  • noimage
#24.05.2008 10:24 0 0 0
  • yeni transfer hayırlı uğurlu olsun...

    arjantinliler son zamanlarda coştular..

    inşallah faydalı olur..
#24.05.2008 10:44 0 0 0
  • ben merak ediyorum
#09.06.2008 15:54 0 0 0