Portekiz'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, İsviçre'deki ilk antrenmanda ayak bileğinden sakatlandı...
Türkiye'nin Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri (A) Grubu'ndaki rakiplerinden Portekiz'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, İsviçre'deki ilk antrenmanda ayak bileğinden sakatlandı.
Şampiyona öncesi İsviçre'de hazırlıklarını sürdüren Portekiz Milli Futbol Takımı'nın kanat oyuncusu Ronaldo'nun sağ ayak bileğinin, antrenman sonrasında buzla sarılı olduğu görüldü.
Takım doktorları, konuya ilişkin açıklama yapmazken, antrenman boyunca bir sorun yaşamayan yıldız oyuncunun, soyunma odasına giderken ayağındaki buz dikkati çekti.
bence çok iyi olmuş bu ukala adam TÜRKİYEyi tanımıyorum diye sözüm ona dalga geçiyordu inşallah cumartesi günü milli takımımız onlara sahayı dar eder ve ronaldo ömür boyu TÜRKİYENİN adını unutmaz
keşke oynayamasa, gözümüzde büyütecek kadar var aslında. kanat oyuncusu deniyor ama avrupa gol kralı oldu üstüne şampiyonlar ligi gol kralı oldu. daha ne olsun