Milan'da şok sevinç!

Son güncelleme: 05.06.2008 10:22
  • Finansal problemler yaşayan Bulgar takımı CSKA Sofya yerine gelecek sezon AC Milan Şampiyonlar Ligi'ne gidecek.

    noimage

    Serie A'da geçen sezonu büyük bir hayal kırıklığıyla beşinci olarak bitiren AC Milan'a talih kuşu güldü. Carlo Ancelotti'nin öğrencileri, beşinci bitirdikleri sezondan sonra son altı yılda iki kere kazandıkları, birer kez de final, yarı final ve çeyrek final oynadıkları Şampiyonlar Ligi'nde değil, UEFA kupası için mücadele edeceklerdi.

    Fakat Bulgar Ligi şampiyonu CSKA Sofia'nın finansal problemler yaşaması ve bu sene Şampiyonlar Ligi'ne katılamaması Milan için yeni bir şans doğurdu. CSKA, Bulgar Ligi'nde mücadele etme lisansını kaybedince Bulgar Futbol Federasyonu'nun isteğiyle Avrupa kupalarından da men edildi.

    CSKA Sofya'nın yerine Bulgar Ligi ikincisi Levski Sofya'nın Şampiyonlar Ligi'ne katılması gerekirken UEFA klupler sıralamasında en yüksek sırada olan ve Şampiyonlar Ligi'ne katılamamış takımın seçilmesi uygun görüldü. Ve Milan, Levski Sofya yerine CSKA Sofya'dan boşalan yere geçmiş oldu.

    Milan böylelikle Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Inter, Roma, Juventus ve Fiorentina'dan sonraki beşinci İtalyan takım oldu.
#05.06.2008 07:15 0 0 0
  • italyanlara yaradi yine bu is
#05.06.2008 10:22 0 0 0